Περίπου 30 μέρες μετά τον ερχομό του δεύτερου γιού της, η Φαίη Σκορδά έδωσε την πρώτη της ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαίρης και της Γωγώς Αυγερινοπούλου, στα "Παραπολιτικά 90,01". Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στο «Πρωινό» στις 22 Ιουνίου από την Κυλλήνη.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα στους τρεις άνδρες μου! Παντού στο σπίτι μυρίζει μωρουδίλα!» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Μοιράζομαι και τρέχω σε όποιον από τους γιους μου με έχει την εκάστοτε στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη! Οι ανάγκες του μικρού αυτή την περίοδο είναι βέβαια περισσότερες».

Σχετικά με την αντίδραση του πρώτου της γιού, του Γιάννη, όταν είδε για πρώτη φορά τον αδελφό του, αποκάλυψε: «Ήταν και είναι πολύ γλυκός με τον μικρό. Με βοηθάει, του λέει γλυκά λογάκια και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους».

Η παρουσιάστρια ακόμη παραδέχτηκε πως κάνει σκέψεις για τρίτο παιδί και πως η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν πιο εύκολη από την πρώτη.

Τέλο��, όσο για το ποιος είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά στο σπίτι, λέει: «Είμαι της λογικής ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν με ένα πρόγραμμα, αλλά από κει και πέρα ο γονιός πρέπει να δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί στα παιδιά του. Γι΄αυτό και τα χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά τα δίνω απεριόριστα στους γιους μου. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια, αλλά δεν χρειάζεται νομίζω να είμαστε αυστηροί ως γονείς στο συναισθηματικό κομμάτι. Τουλάχιστον εγώ, ως μητέρα, δεν μπορώ να το κάνω».