Η Μ​​παχάρ έχει αναρρώσει πια και ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του Σονέρ. Ο Σουλεϊμάν αντιλαμβάνεται πως η Ντενίζ λυπάται και προσπαθεί να κάνει κάτι για να μείνει η Μπαχάρ. Η Μπαχάρ περνάει λίγες ώρες με τη Ντενίζ και καταλαβαίνει πόσο μόνη νιώθει και στην προσπάθεια της να μιλήσει στον Σονέρ καταλήγουν να τσακώνονται για άλλη μια φορά.

Ο Σονέρ είναι σε έξαλλη κατάσταση επειδή η Μπαχάρ ανέφερε το όνομα της Αϊλίν και τη διώχνει αλλά επεμβαίνει η Ντενίζ, η οποία παρακαλάει την Μπαχάρ να μείνει μαζί της. Ο Σονέρ αιφνιδιάζεται αλλά αντιλαμβάνεται την ανάγκη της μικρής του κόρης και της υπόσχεται η Μπαχάρ να μείνει μαζί τους. Παρόλαυτα δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του επειδή είναι αναγκασμένος να ανεχθεί την ενοχλητική παρουσία της Μπαχάρ.

Οι κομουνιστές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του Μιτχάτ. Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη. Ο Μιτχάτ, ο οποίος εξακολουθεί να κρύβεται, δέχεται ένα νέο μήνυμα από τον Σαμίλ. Η δολοφονία του Αϊντίν ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στον Αρίφ. Ο Οσμάν πηγαίνει στο νεκροτομείο να αποχαιρετήσει τον καλύτερο του φίλο…