Μπορεί στη σκηνή του «The Voice» να έβγαιναν χαμογελαστοί οι παίκτες, στα παρασκήνια, όμως, μάλλον δεν ήταν και τόσο αγαπημένοι: σε συνέντευξή της, η νικήτρια του show, Μαρία - Έλενα Κυριάκου, αποκαλύπτει πως η Αρετή Κοσμίδου δεν την συνεχάρη, ούτε την βραδιά του τελικού, ούτε και στη συνέχεια!

«Θα πω την αλήθεια. Ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν το έκανε. Δεν άκουσα κανένα “μπράβο” από την Αρετή ούτε στο παιχνίδι, ούτε στη συνέχεια. Τη δικαιολογώ όμως, γιατί τη βραδιά του τελικού μπορεί να ήταν κουρασμένη ή απογοητευμένη. Η αλήθεια είναι πως, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ούτε εγώ έστρεψα το βλέμμα μου να τη χαιρετήσω, γιατί είδα τη Δέσποινα Βανδή να με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και δεν μπορούσα να αδιαφορήσω για την coach μου. Βέβαια, ούτε η Αρετή έστρεψε το σώμα της προς τη δική μου πλευρά», λέει η Μαρία - Έλενα, προσθέτοντας πως δεν υπήρξαν φίλες με την δεύτερη στη σειρά κατάταξης, ενώ έκανε παρέα με τους Άλεξ Οικονόμου, Δήμο Μπέκε και Δημήτρη Φουρναράκη.

Βέβαια, οι φωτογραφίες από τον τελικό, δείχνουν ότι οι δύο φιναλίστ στράφηκαν η μία προς την άλλη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος...

6589_ARETI_KOSMIDOY_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_952014 (642x800).jpg

Εκτός από την Αρετή, παράπονα υπήρξαν και για με τους coaches: «ενοχλήθηκα με τους κριτές όταν ερμήνευσα το “Hurt» και δεν με επέλεξε κανείς τους, πέρα από τη Δέσποινα Βανδή. Εκείνο το βράδυ είχα κάνει την αυτοκριτική μου και ήξερα ότι ήμουν καλή. Μόνο θετικά σχόλια είχα ακούσει όταν τελείωσε το τραγούδι. Εντούτοις οι κριτές επέλεξαν την Κατερίνα Λιόλιου και τον Στέλιο Μαγαλιό. Όταν τελείωσε η βραδιά, έπιασα τη Μελίνα Ασλανίδου και της ζήτησα ευγενικά το λόγο που δεν με επέλεξαν. Μου απάντησε ότι είχα με το μέρος μου το κοινό, γι’ αυτό και προτίμησαν να στηρίξουν τα υπόλοιπα παιδιά. Με κάλυψε ως δικαιολογία», αναφέρει η νικήτρια του «Voice».

«Eπειδή είμαι ενοχικός άνθρωπος, είχα τύψεις που έφυγα για τόσες πολλές μέρες μακριά από τα παιδιά μου. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές, μου έλειπαν πολύ. Από εκεί και πέρα, πολλές φορές φοβήθηκα τα κομμάτια που μου έδωσαν. Για παράδειγμα, το τραγούδι "Δεν είσαι εδώ" της Δήμητρας Γαλάνη. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα το ελληνικό τραγούδι και κατέληξα να κλαίω επειδή δεν ήθελα να το πω. Στον τελικό, επίσης, υπήρξαν δυσκολίες γιατί ήμουν άρρωστη. Είχε πέσει ο σίδηρός μου και ζαλιζόμουν πολύ. Ευτυχώς, όμως, δεν φάνηκε στον κόσμο…», εξομολογείται, τέλος, η Μαρία – Έλενα, περιγράφοντας την πιο δύσκολη στιγμή της στο show.