​Φρικτό θάνατο βρήκε ο διάσημος Ισπανός τηλεμάγ��ιρας Ντάριο Μπάριο, κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης με wingsuit.

chef3.jpg

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του International Air Festival που έγινε στο βουνό Σιέρα Σεγούρα στην Ανδαλουσία.

Ο γνωστός τηλεμάγειρας, λάτρης τον extreme sports πήρε μέρος στην επίδειξη ελεύθερη πτώσης με wingsuit, όμως κάτι πήγε στραβά και συνετρίβη πάνω σε έναν λόφο.

chef4.jpg

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

chef1.jpg

Το φεστιβάλ διακόπηκε και οι διοργανωτές, που τόνισαν ότι ο Μπάριο είχε εμπειρία στην ελεύθερη πτώση, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον τραγικό χαμό του.

Ο 42χρονος Μπάριο ξεκίνησε να μαγειρεύει από την ηλικία των 14 ετών, σπούδασε στην Ισπανία και εργάστηκε σε πάρα πολλά εστιατόρια.

chef2.jpg

Στην Ισπανία έγινε γνωστός όταν άρχισε να παρουσιάζει την εκπομπή «Todos Contra el Chef» και ήταν υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της άθλησης.

chef5.jpg

Αυτό που σοκάρει όμως περισσότερο από όλα, είναι το γεγονός ότι η τελευταία πτήση του Μπάριο καταγράφηκε από την κάμερα, ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο νεαρός chef αρχίζει και χάνει ύψος.