Με πολύ συγκινητικά λόγια μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το�� φίλο του Δημήτρη Μητροπάνο on camera με αφορμή το αφιέρωμα που είχε κάνει στην εκπομπή του "Στην υγειά μας" στον αξέχαστο τραγουδιστή!

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής μίλησε για τις στιγμές που πέρασαν οι δυο τους, ενώ εξομολογήθηκε την επιθυμία του Δημήτρη Μητροπάνου τη στιγμή που βρισκόταν σε νοσοκομείο στο Παρίσι.

«Το μόνο που θα πάρω μαζί μου από όλες τις εικόνες που είδα από τον Δημήτρη, ήταν όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω, στο νοσοκομείο όταν είχε κάνει τη μεταμόσχευση και ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Σκύβω και μου ψιθυρίζει "πες της αυτής" (της νοσοκόμας) - δεν ήταν πολύ καθαρό ακόμα το μυαλό - "αν εγώ δεν τραγουδήσω στις 18 Αυγούστου θα πετάξω τα καλώδια και θα φύγω". Ήταν η ζωή του το τραγούδι. Παρόλο που λάτρευε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, η ζωή του ήτα το τραγούδι και στην πιο δύσκολη στιγμή αυτό έλεγε, ότι "αν δε σηκωθώ να τραγουδήσω δε χρειάζεται, θα τραβήξω τα καλώδια". Και μετά βέβαια όταν σηκώθηκε και πήγε και τραγούδησε και έγινε αυτό που έγινε. Ήταν μεγάλο πράγμα αυτό που συνέβη όταν ξανατραγούδησε ο Δημήτρης. Ήταν ας πούμε ένας πολύ ωραίος Έλληνας. Ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ ωραίος Έλληνας που σπάνια συναντάμε πια. Είναι υπό εξαφάνιση αυτός ο τύπος Έλληνα, αυτό που εννοούμε ο ορισμός του άντρα, του μπεσαλή, του καθαρού ανθρώπου και όταν έχει κάτι να πει το λέει, αλλά συνήθως λίγα έχει να πει γιατί συνήθως σκέφτεται και δε μιλάει επί παντός επιστητού» ενέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ