​Στις 16 Ιουνίου ρίχνει αυλαία για φέτος το «Κάτω Παρτάλι» και ο σεναριογράφος Λ. Παπαπέτρου έχει ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό φινάλε με αποκαλύψεις που θα καθηλώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μοσχούλα, προδομένη και απατημένη από τον Διαμαντή παίρνει των ομματιών της και φεύγει από το Κάτω Παρτάλι, με το κλουβί πάντα στο κεφάλι της.

Πριν φύγει όμως θα εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για το παρελθόν της στην κόρη της, αποκαλύπτοντάς της σε ένα στικάκι τα πάντα για τον πραγματικό της πατέρα, τον Αντώνη, που υποδύεται ο Θοδωρής Αθερίδης και ο οποίος κυνήγησε την Μοσχούλα μέχρι το Κάτω Παρτάλι, απειλώντας την να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ποια όμως είναι η αλήθεια για το κλουβί που έχει η Μοσχούλα στο κεφάλι της; Έχουν γραφτεί πολλά για το περίεργο αξεσουάρ της Βίκυς ��ταυροπούλου στο σίριαλ, αλλά η πραγματικότητα έχει να κάνει με κάτι που έπραξε στο παρελθόν, κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει και θα το κουβαλάει πάντα και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Το κλουβί συμβολίζει τις τύψεις που νιώθει η Μοσχούλα για κάτι που έκανε στο παρελθόν και δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Εκτός όμως από τη Μοσχούλα από το Κάτω Παρτάλι θα φύγουν επίσης ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανώλης.

Ο Κωνσταντίνος έχει κουραστεί από όσα του συνέβησαν στο περίεργο χωριό και ζητά από τη Μυρτώ να γυρίσουν στην Αθήνα και να αρχίσουν από την αρχή. Το τι θα κάνει η κοπέλα θα το δούμε επί της οθόνης.

Η Βίβιαν πάλι, εγκαταλείπει το χωριό απογοητευμένη και πληγωμένη από τα ψέματα του Θανάση, ενώ ο Μανώλης τρέχ��ι για να σωθεί από τα χέρια του σκληρού… πεθερού του.

Ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015 και ο Κωνσταντίνος με την Βίβιαν και τον Μανώλη θα βρεθούν με ένα περίεργο τρόπο σε ένα νησί πριν επιστρέψουν όλοι στο Κάτω Παρτάλι.

Ο σεναριογράφος της σειράς, Λ. Παπαπέτρου έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει, ενώ από το Mega του έχουν ζητήσει να ετοιμάζει επεισόδια και για έναν τρίτο κύκλο.

Πάντως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για φέτος, γυρίστηκε υπό άκρα μυστικότητα και ούτε και οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν ήξεραν τίποτα παρά μόνο τους ρόλους τους για να μην διαρρεύσει το φινάλε.