​Με αφορμή τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τα έχωσε σε τηλεκρητικό λέγοντας χαρακτηριστικά ««Υπάρχει μια τηλεκριτικός που γράφει π@π@ριές και δεν ζητάει συγνώμη», η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τρομερό να κάθεσαι να διαβάζεις κριτικές, οι οποίες αν την ώρα που τις διαβάζεις, μπορείς να βγεις από το σώμα σου, ή μπορέσεις να τις δεις λιγάκι αποσταστιοποιημένα, δεν έχουν να σου αποφέρουν κάτι σαν κριτικές.Είναι μέσα στην εμπάθεια» και πρόσθεσε:

«Δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι υπό ποια έννοια; Γεμίζει τη σελίδα του, κάνει τη δουλειά του, πληρώνεται γι’ αυτό, αλλά εμένα καλύτερη με έχει κάνει; Όχι! Εγώ γουστάρω όταν ο άλλος με κρίνει να μου πει "Κυρά μου δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου σε αυτό και σε αυτό το κομμάτι" ή "κάνεις λάθος εκεί" ή αφού με έχει σφάξει με το βαμβάκι ας βάλει μια σειρά στο τέλος "δοκίμασε και αυτό μήπως σου κάτσει καλύτερα". Το να κάθεται ο άλλος και να σχολιάζει το αν εμένα η μέση μου έχει πρόβλημα ή αν το κάνω αστεία ή σοβαρά για να φύγω και να πάω στον ΣΚΑΪ ή αν το STAR ψεύδεται και ανοίγει πόλεμο και με τα κανάλια, ότι βγάζει ψεύτικες διαψεύσεις το STAR -γιατί δεν παραδέχεται ότι έχει κάνει "πατάτα" γράφοντας ότι η Μελέτη κόβεται από το STAR και το STAR βγαίνει και διαψεύδει αυτό που έχει γραφτεί. Από τον Οκτώβρη κόβομαι, βασικά κόβομαι μια δεκαετία τώρα. Αυτό δεν είναι ούτε κριτική ούτε ρεπορτάζ».

Η Ελεονώρα συνέχισε αναφερόμενη στις κριτικές που ήθελαν την δική της εκπομπή να κόβεται: «Βγήκε διάψευση του STAR τον Οκτώβριο, ο σταθμός επισήμως βγήκε και είπε "Παιδιά εμείς με τη Μελέτη είμαστε μια χαρά, η εκπομπή δεν κόβεται". Δεν αναπαράχθηκε από κανέναν! Αντιθέτως αναπαράχθηκε ότι κόβεται η Μελέτη! Ποιος δημιουργεί κλίμα;… Παίρνουν οι γνωστοί μου τη μαμά μου: "Φεύγει το κοριτσάκι από το STAR; Κοβεται η εκπομπούλα της";»!