Ποιος είδε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν τον φοβήθηκε όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του αν ενοχλήθηκε με κάποια αρνητική κριτική που γράφτηκε για εκείνον τη φετινή σεζόν!

Ο παρουσιαστής ξέσπασε για μια συγκεκριμένη τηλεκριτικό λέγοντας:

«Δεν με ενόχλησε καμία, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι κύριοι και κυρίες που τους έχω κρατήσει και κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις π@π@ριές που γράφουν. Έγραψαν, στηρίζοντας μάλιστα το άρθρο τους σε αξιόπιστες πληροφορίες, ότι η Μαρία Μπεκατώρου έφυγε από την εκπομπή... και η Μαρία δεν έφυγε ποτέ. Επίσης, έγραψαν ότι θα κοπούν «Τα Καρντάσιανς», αλλά η εκπομπή όχι μόνο δεν κόπηκε, πήρε από το κανάλι και παράταση ακόμη μία μέρα» είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Και αυτή η κυρία που τα γράφει αυτά όχι απλά δεν λογοδότησε, συνεχίζει και γράφει π@π@ριές αλλά χωρίς να της πει κανείς «Τι λέτε, κυρία μου, θα πεις ποτέ ότι γράφω μπούρδες; Ότι είμαι μία μπουρδολόγος και να μη με παίρνετε στα σοβαρά γιατί γράφω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι;»

Για ποια χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποστήριξε επίσης ότι «τη μόνη “κριτική” που δέχεται είναι η ρακή» ενώ απάντησε αν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή!

«Ναι, θα ξαναέκανα με μεγάλη χαρά. Πρέπει να σου πω ότι μετά από έναν χρόνο αποχής όταν σταμάτησα το πρωινό και αποχώρησα έχοντας συμβόλαιο με το Mega μάλιστα τους είχα πει τότε ότι θέλω να σταματήσω γιατί δεν έχω κουράγιο να εργαστώ και δεν είχα διάθεση- ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Πάλεψα πραγματικά με τον ίδιο μου τον εαυτό για να πάρω μία τέτοια απόφαση αφού είχα συμβόλαιο για να συνεχίσω δεν μου έλεγε κανείς «Σταμάτα». Από τότε λόγω του Sfera σηκώνομαι κάθε πρωί και κάνω πρωινό, για την ακρίβεια δηλαδή κάνω χαραματιανό 07.00-10.00.Όπως καταλαβαίνεις, μου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνω πρωινό στην τηλεόραση που ξεκινάει στις 10.00. Εγώ όχι απλά δεν μπορώ να σηκωθώ αλλά σηκώνομαι τρεις ώρες πριν από το πρωινό στην τηλεόραση για να κάνω χαραματιανό!» είπε αστειευόμενος.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος, τον συμβούλεψε να μην ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνον, μιας και είναι «παλιά καραβάνα» στο χώρο, ενώ τον κάλεσε στην εκπομπή του να τα πούνε από κοντά!

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ...