​Υπό τον φόβο του… πρώην της ζει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40 από το Star, καθώς την απειλεί να βγάλει στη δημοσιότητα το ροζ βίντεο που έχουν γυρίσει οι δυό τους!

Η πανέμορφη Βίλμα 'Ελες περνά δύσκολες ώρες, καθώς σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά την απόφαση του πρώην της να διοχετεύσει στα ΜΜΕ της χώρας την πληροφορία πως έχει στην κατοχή του «καυτό» υλικό με την ηθοποιό.

wilma-elles.jpg

Πριν γίνει μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γειτονικής χώρας, η τηλεοπτική Καρολίν δεχόταν τον εκβιασμό και τις απειλές του πρώην της, ο οποίος της ζήτησε ένα τεράστιο ποσό για να μην διαρρεύσει τις «πικάντικες» προσωπικές τους φωτογραφίες και ένα sex tape που έχουν γυρίσει.

Μάλιστα, η Έλες κράτησ�� μυστικό τον εκβιασμό ακόμα και από τον νυν σύντροφό της, τον μεγιστάνα Κερέμ Γκογκούς και προσπάθησε να λύσει μόνη της το θέμα.

140913112248_8902.jpg

Όσο ο καιρός περνούσε και η ηθοποιός δεν ενέδιδε στον εκβιασμό, ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε να διοχετεύσει τις πληροφορίες για το «καυτό» υλικό στα ΜΜΕ, με τον νυν σύντροφο να αναλαμβάνει να δώσει λύση στο θέμα… βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες!