Κάλλιο αργά παρά ποτέ ή… τώρα είναι αργά για δάκρυα; Συγνώμη από την Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε on air ο Νίκος Μουτσινάς, επειδή, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «καμένο από πατέρα και από μητέρα» το μωρό που θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο!

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο «mr. τσιρκολίν», μετά τα «πυρά» που δέχθηκε επειδή στη χθεσινή εκπομπή είπε «το μωρό αυτό είναι καμένο και από πατέρα και από μητέρα. Για ποιον λόγο το κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχαν πει οτι δε μπορεί να κάνει παιδιά, ότι είναι στέρφα και λέει "όχι, το αποδεικνύω, μπορώ να κάνω;"», σχολιάζοντας ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη στα social media με την γνωμάτευση για το ύψος και το βάρος του εμβρύου.

«Χθες έκανα μια μεγάλη βλακεία νομίζω. Αυτό που είπα για την Αγγελική Ηλιάδη -δεν με έχει πάρει τηλέφωνο η κοπέλα, το σκέφτηκα εγώ σήμερα το πρωί που ξύπνησα- αυτό που είπα ότι το παιδί αυτό είναι καμένο από πατέρα και μητέρα, ήταν κάτι πολύ βαρύ. Το είπα... δεν ξέρω γιατί. Βλακωδώς το είπα μάλλον. Δεν εννοούσα κάτι. Είναι πολύ προσβλητικό. Ζητώ συγνώμη, αν μπορεί να το ακούσει -αν δεν το ακούσει να της το πει κάποιος. Ξέφυγα λίγο παραπάνω από το κανονικό, όλα τα υπόλοιπα θεωρώ όχι, αλλά αυτό ήταν λίγο παραπάνω. Μέχρι εκεί», είπε σήμερα ο Νίκος.

Εκ των υστερών θυμήθηκε να τα «μπαλώσει» ο Νίκος;
Δεν ξέρουμε αν μπορεί να το ακούσει – αν δεν το ακούσει να του το πει κάποιος: πρώτα βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό (όσο διαθέτει ο καθένας) και έπειτα μιλάμε (γενικά - όχι μόνο όταν πρόκειται για μια εγκυμονούσα ή ένα αγέννητο παιδί)…

Δείτε στο βίντεο το «μάζεμα» του Νίκου Μουτσινά