Του… εκνευρισμού έγινε την Τετάρτη στο 10o live του «Just the 2 Of US»!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, όπως σας γράψαμε από το star.gr, εκνευρίστηκε με την Ρούλα Κορομηλά, για τις συνεχόμενες αρνητικές κριτικές της και εκείνη με τη σειρά της εκνευρίστηκε με αυτά που της είπε ο διαγωνιζόμενος on air, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε ότι θα εκνευριζόταν αν κάποιος του «την έλεγε χοντρά»!

«Από ότι έμαθα από άλλους ανθρώπους η Ρούλα εκνευρίστηκε ακόμα πιο πολύ και μετά, όταν δεν έγραφε η κάμερα. Θα εκνευριζόμουν και εγώ όσο και αυτή!» ανέφερε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Θα αισθανόμουν το ίδιο άσχημα -γιατί έχω βρεθεί σε αυτή θέση- αν κάποιος διαγωνιζόμενος μου την έλεγε τόσο χοντρά! Διότι μίλησε για αντιπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι τα είχε μαζεμένα ο Μακαλιάς! Από πλευράς ειλικρίνειας καλά έκανε και το είπε! Από την άλλη… σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει η κριτική αυτή είναι!»

Μιλώντας στα backstage του talent show μετά την ολοκλήρωση του live, ο ηθοποιός δεν πήρε τίποτα πίσω από όσα είπε στην κριτή. «Δεν έχει καθόλου να κάνει με τους βαθμούς! Αυτό είναι ένα φιλα��θρωπικό show και πραγματικά έχουμε έρθει για να περάσουμε καλά! Αλλά επειδή νιώθω ότι τις περισσότερες φορές δεν της αρέσει αυτό που παρουσιάζω, το βρίσκω πολύ όμορφο και ειλικρινές και συνεπές που το καταθέτει και επειδή πάλι ένιωσα ότι ήθελε να πει κάτι τέτοιο της είπα ευχαριστώ πάρα πολύ που το συνεχίζετε αυτό!Δηλαδή δεν νιώθει άβολα να πει κάτι καλό εφόσον δεν το πιστεύει και αυτό είναι πολύ ωραίο!»

Από την πλευρά της η σύντροφός του και δασκάλα του, Αντιγόνη Ψυχράμη, δήλωσε: «Εφόσον αισθάνθηκε να πει κάτι τέτοιο, μπράβο του, δικαίωμά του, όλα μια χαρά! Θεωρώ ότι έχει δουλέψει πολύ ο Δημήτρης και πρέπει να ανταμείβονται οι κόποι του»

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ