​Εθισμένη στα ριάλιτι είναι η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία αφού έφαγε που έφαγε το κέρατο από τον σύζυγό της Ντιν Μακ Ντέρμοτ, είπε να το εκμεταλλευτεί μπας και βγάλει κάνα φράγκο, αφού δημοσιεύματα την ήθελαν να περνά οικονομική κρίση.

t1.jpg
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, η 41χρονη ηθοποιός «πούλησε» στην κυριολεξία την απιστία του συζύγου της, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι και εθισμένος στο σεξ!

Αφού λοιπόν έκλαψε, ξέσπασε, έβρισε και γενικά τα έδειξε όλα on camera με τον μετανοημένο σύζυγο να εκλιπαρεί για συγγνώμη και να ζητά… άφεση αμαρτιών, η Τόρι είπε να το επαναλάβει.

t2.jpg
Βλέπετε η ηθοποιός (που η μεγαλύτερη της επιτυχία ήταν η σειρά “Beverly Hills 90210”) γλυκάθηκε από το χρήμα και τα νούμερα.

Πηγές στη Radar Online, αναφέρουν πως πλέον θέλει να δείξει στον κόσμο πως είναι η ζωή της μετά την αποτοξίνωση του συζύγου της από το σεξ.

t3.jpg
«Αν μπορούσε, θα είχε τις κάμερες 24 ώρες το 24ωρο μέσα στο σπίτι της» αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της.

Μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που την κατακρίνουν για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει τα παιδιά της στο ριάλιτί της, τα οποία είχαν… ενεργό ρόλο αφού στόχος ήταν να προβληθεί η οικογενειακή ζωή του ζευγαριού όταν η Τόρι μάθαινε τις… απιστίες του Ντιν Μακ Ντέρμοτ.

t4.jpg

Αμαρτίαι γονέων... παιδεύουσι τέκνα.