​Ούτε στο 10ο live δεν φαίνεται να έχουν κατασταλάξει οι κριτές του «Just The 2 Of Us» για το τι ζητάνε από τους συμμετέχοντες, όπως φάνηκε από τον έντονο διάλογο που είχαν μετά την εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή!

Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» ήταν ένα σχόλιο του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος επισήμανε στον ηθοποιό πως «ήταν η μόνη φορά που άκουσα το τραγούδι από εσένα και η Στέλλα κατάφερε να τραγουδήσει επειδή δεν της έκανες διάφορα».

«Εγώ διαφωνώ!», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, προσθέτοντας πως απόψε περίμενε να γελάσει με την εμφάνιση του Μάρκου και όχι μόνο να τον δει σωστό μουσικά, ενώ η Ρούλα Κορομηλά διαφώνησε με τον συνθέτη, προσθέτοντας ότι «τον Σεφερλή τον έχουμε καταμπερδέψει».

«Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε έναν συνδυασμό κεφιού, διασκέδασης και γέλιου, όσο μας επιτρέπεται φυσικά. Δεν μας το απαγόρευσε κανείς, αλλά πρέπει να πούμε και το τραγούδι, για να μας κρίνεται τραγουδιστικά», απάντησε ο Μάρκος, προσθέτοντας χαριτολογώντας πως όταν τελειώσει το σόου θα… βγάλει βιβλίο με όσα του ζητούσαν η παραγωγή, οι κριτές και το κοινό.

Δείτε στο βίντεο τον έντονο διάλογο!