​Παραείναι «καυτή» η Ριάνα για να «κυκλοφορεί» σε δρόμους με παιδιά.Γι΄αυτό το λόγο και την «απαγόρεψαν» από περιοχές όπου περνάνε ανήλικοι!

Την απόφαση πήρε η βρετανική επιτροπή αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA), καθώς έκρινε πως το πόστερ όπου η 27χρονη σταρ ποζάρει ολόγυμνη φορώντας μόνο τα τακούνια και έχοντας τα πόδια ψηλά, παραείναι σεξουαλική.

ri1.jpg
Όπως θα δείτε και στη διαφήμιση, η ΡιΡι ποζάρει για λογαριασμό του αρώματος Rogue, με τα πόδια πάνω στο μπουκάλι, με αποτέλεσμα κάποιος να παραπονεθεί στην ASA ότι το εν λόγω πόστερ είναι υποτιμητικό για τις γυναίκες, έχοντας φανερό σεξουαλικό υπονοούμενο.

Τι απάντησε η εταιρία Parlux Fragrances για την απαγόρευση; Τόνισε πως είναι γνωστή η εκκεντρική και προκλητική προσωπικότητα της Ριάνα, και ότι το πόστερ είναι πολύ προσεγμένο, δεν δείχνει «γυμνό» και σίγουρα δεν προσβάλλει τις γυναίκες, κάνοντας λόγο για μεμονωμένα παράπονα.

Η ASA ανένδοτη όμως, ξεκαθάρισε πως αν και δεν πιστεύει πως η διαφήμιση είναι σεξιστική, θεωρεί ότι η στάση με τα πόδια πάνω είναι άκρως προκλητική, γι΄αυτό και αποφάσισε να την περιορίσει από χώρους όπου είναι πιο πιθανό να τη δουν παιδιά.