​Μια ατυχία είχε τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, καθώς το σκάφος της «Λάουρα», αγνοείται!

Πρόκειται για το ταχύπλοο το οποίο αγόρασε η παρουσιάστρια, δίνοντάς του το όνομα της μεγάλης της κόρης. Μάλιστα για να το οδηγεί, είχε βγάλει και δίπλωμα οδήγησης ταχύπλοου σκάφους, αφού είναι γνωστή η αγάπη της για τη θάλασσα.

040614084426_6881.jpg
Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι είναι άγνωστο ακόμα αν θα καταφέρει να οδηγήσει και πάλι τη «Λάουρα», αφού το σκάφος αγνοείται εδώ και μέρες λόγω των θυελλωδών ανέμων που σάρωσαν την περασμένη εβδομάδα την Άνδρο και το λιμάνι της Χώρας, έχοντας ως αποτέλεσμα να σπάσει ο κάβος που ήταν δεμένο.
Το σκάφος λύθηκε και άρχισε ν΄απομακρύνεται πολύ γρήγορα, με τους κατοίκους του νησιού που ήταν στην παραλία, να το βλέπουν αλλά να μην μπορούν να κάνουν τίποτα γι΄αυτό.

Το ταχύπλοο, αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες, συνεχίζει να αγνοείται, αλλά οι ελπίδες να βρεθεί δεν έχουν εξανεμιστεί.

Η παρουσιάστρια όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει δείξει τη στεναχώρια της στην εκπομπή, μιας και ακόμα ελπίζει πως η «Λάουρα» θα βρεθεί.

Η απώλειά της πάντως εκτός από υλική είναι περισσότερο συναισθηματική, μιας και με το εν λόγω σκάφος πέρασε πέρυσι ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Άνδρο, εξερευνώντας όλους τους κρυφούς κόλπους του νησιού.