​Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και την Espresso, με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, για το πρόστιμο των 950 ευρώ που «έφαγε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έκανε λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το δημοσίευμα.

Η Espresso σε σημερινό της δημοσίευμα χαρακτήρισε την αντίδρασή του… παραλήρημα, ενώ αφιέρωσε και ένα μονόστηλο στο οποίο «περιγράφει»…«τι εστί Βερύκ(ι)οκος!».

30052014_29131.jpg

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό το παραλήρημα του Δήμου Βερύκιου. Ο.. αγαπητός “συνάδελφος” με θράσος χιλίων πιθήκων “είδε” επιχειρηματικά συμφέροντα (ποιά;) που επιθυμούν (γιατί;) να κλείσουν τον Alpha πίσω από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το κορίτσι του “Μες την Καλή Χαρά”, και έγινε περίγελος στα μάτια των τηλεθεατών. Δυστυχώς, μας έχει συνηθίσει αυτός, η προσωποποίηση της τρικυμίας εν κρανίω, σε τέτοιες “ηρωικές” παρεμβάσεις, με φωνές και μορφασμούς που είναι φυσικά αρμοδιότητας ψυχιάτρου. Ασχέτως αν το φιλοεθεάμον κοινό τον απόλαυσε το περασμένο Σάββατο σε ρόλο “γατούλη” ενώπιον του αγριεμένου Ηλία Κασιδιάρη. Τον παραδίδουμε στη χλεύη όλων των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας! Αυτοί τουλάχιστον ξέρουν…», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Espresso».

Το νέο δημοσίευμα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο Δήμος Βερύκιος στη σημερινή του εκπομπή, λέγοντας με ύφος πως:

«Mε τα παιδιά της Espressο και με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, γνωριζόμαστε περισσότερα από 20 χρόνια, περισσότερο στο παρασκήνιο παρά στο προσκήνιο. Ο Γιάννης Φιλιππάκης είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, και εγώ του Κολεγίου Ελευσίνας! Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!»