​Ένα τροχαίο ατύχημα που τον έβαλε σε περιπέτειες, περιέγραψε on air ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας πως τον κατηγόρησαν χωρίς λόγο για τον θάνατο μιας κοπέλας σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας!

«Ένα βράδυ που ανεβαίνω την Κηφισίας βλέπω μπροστά μου ένα φοβερό ατύχημα, έχει φύγει ένα αμάξι cabrio και μπήκε μέσα σε ένα μαγαζί. Κατεβαίνω και βλέπω μια γνωστή μου κοπέλα να είναι σέκος, πάω από πάνω και προσπαθώ με τις πρώτες βοήθειες. Ρωτάω τον οδηγό τι έχει γίνει, προσπαθώ να βοηθήσω έχω παρκάρει δίπλα και είμαι αυτός που τηλεφωνεί για βοήθεια, έχει μαζευτεί και κόσμος τριγύρω… Μετά από ένα δίωρο μαθαίνω και το δυσάρεστο για την κοπέλα, έχω πάει για ύπνο και δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ», είπε ο παρουσιαστής.

Τονίζοντας ότι πολλές φορές τα γεγονότα μεταφέρονται λάθος, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι τον ενέπλεξαν ως υπαίτιο στο ατύχημα! «Η Τζένη με ξυπνάει γύρω στις έξι το πρωί, γιατί της τηλεφώνησε κάποιος και την ρώτησε αν σκότωσα κάποιον άνθρωπο. Ανοίγω μια εφημερίδα και έγραφε πάνω, σε τίτλο, "ο Κωστόπουλο�� σε ατύχημα σκότωσε κοπέλα"! Όλο αυτό το λέω για την μυθολογία γύρω από τα πρόσωπα», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ατύχημα