Το ότι ήταν ζευγάρι με τον Λούκα Γιώρκα και ότι την χώρισε για χάρη της Έλενας Ράπτη υποστήριξε σε συνέντευξή της η Χριστίνα Μηλιού, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το «The Voice»!

Διπλά άτυχη στάθηκε η 27χρονη: στο talent show «έπεσε» στα battles πάνω στην Αρετή Κοσμίδου και έμεινε εκτός, ενώ στα προσωπικά της «έπεσε» πάνω στην Έλενα Ράπτη και έμεινε single.

«Ναι, είχαμε σχέση με τον Λούκα. Ο Λούκας, όπως έχουμε δει όλοι, έχει κάποια σχέση αυτή τη στιγμή και θα ήταν άσχημο να συζητήσω κάτι. Το έμαθα όπως όλοι από τα περιοδικά και… εντάξει», είπε η Χριστίνα, η οποία έχει συνεργαστεί σε νυχτερινό κέντρο με τον τραγουδιστή πριν πάει στο «The Voice», χωρίς να κρύβει την έκπληξη και την δυσφορία της.

Μάλιστα, τα κακά μαντάτα έφτασαν λίγο πριν «κοπεί» από το talent show: «ο χωρισμός ήρθε όπως έρχεται παντού, μιλήσαμε. Τον λόγο του χωρισμού έμαθα λίγο περίεργα», πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε πως για ό,τι συνέβη δεν φταίει η Έλενα Ράπτη -την οποία δεν αναφέρει ονομαστικά μα φωτογραφίζει ξεκάθαρα- αλλά ο Λούκας Γιώρκας, που «άφησε ανοικτή την πόρτα και το τρίτο πρόσωπο μπήκε μέσα».

«Αλλιώς ήταν στην αρχή κι αλλιώς στο τέλος», συνέχισε η Χριστίνα και, απευθυνόμενη στον πρώην της, έστειλε την ευχή της: «τι να του ευχηθώ; Υγεία σε όλο τον κόσμο και αγάπη»!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Χριστίνα Μηλιού