Ο Σο​νέρ μαθαίνει ότι η κοπέλα, με την οποία τσακώθηκε είναι η Μπαχάρ. Για την Μπαχάρ πάλι συμβαίνει αυτό, που φοβόταν. Ο Ζιγιά βρίσκει τα ίχνη της και την περιμένει στην είσοδο της βιοτεχνίας. Η Μπαχάρ δεν ξέρει τι να κάνει. Κατά τύχη συναντιέται για δεύτερη φορά με τον Σονέρ. Αυτή τη φορά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί ακόμα χειρότερα από την προηγούμενη φορά.
Η Μπαχάρ υποχρεώνεται να παραιτηθεί από τη δουλειά της, μόλις δύο μέρες αφότου ξεκίνησε στη βιοτεχνία. Η Τζεμιλέ προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Μπαχάρ δέχεται μια πρόταση, που δεν αναμένει καθόλου. Αυτή η πρόταση θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για όλους. Η έκπληξη, που ετοιμάζει ο Εκρέμ Τατλίογλου στην εγγονή του θα βρει τον Αχμέτ και την Μπερίν εντελώς απροετοίμαστους.
Ο Αϊντίν, που καθυστερεί εξαιτίας μιας κλοπής, που γίνεται στο λεωφορείο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, θα προκαλέσει και πάλι προβλήματα στον Οσμάν και τους φίλους του. Ο έλεγχος, που γίνεται από την αστυνομία θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή. Όμως αυτή τη φορά ο Αϊντίν το παρακάνει…