Ο Μίνως Θεοχάρης και η Κόρτνεϊ Πάρκερ ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το 9ο live του «Just the two of us». Στο τέλος κονταροχτυπήθηκαν με την Έλενα και τον Ιβάν, όμως ο κόσμος αποφάσισε.

Μάλιστα όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε ότι αποχωρούν κανείς δεν το πίστευε, ούτε η ίδια η παρουσιάστρια όπως είπε: «Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανακοινώσω τα αποτελέσματα σήμερα».

Όμως, η αποχώρηση του ηθοποιού, έκρυβε και ένα μήνυμα εναντίον της κακοποίησης και μία εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε ο ίδιος.

«Θα ήθελα να σταθώ σε κάτι πιο σημαντικό. Εγώ είμαι ένα παιδί που έχω μεγαλώσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και που δέχτηκα πάρα πολύ ψυχολογική βία στα παιδικά μου χρόνια στο σχολείο και το ότι έχω βρεθεί μέχρι εδώ για μένα σημαίνει κάτι. Θέλω απλά να πω σε όποιο παιδί δέχεται οποιαδήποτε βία στο σχολικό του περιβάλλον ότι του αφιερώνω τις εμφανίσεις μου εδώ!» ήταν τα συγκινητικά λόγια του Μίνωα Θεοχάρη, λίγο πριν αποχωρήσει από το show, καταφέρνοντας να συγκινήσει κριτές και κοινό.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…