​Για το διαζύγιο από το σύζυγό της μίλησε ανοιχτά η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Η 30χρονη νικήτρια του «Voice» και μητέρα τριών παιδιών, δεν έκρυψε πως σκεφτόταν για 2,5 χρόνια να χωρίσει, αλ��ά δεν το έπαιρνε απόφαση:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού μου. Έκανα 2,5 χρόνια για να πάρω την απόφαση να χωρίσω. Πήγαινα συχνά στον πνευματικό μου και επισκέφτηκα παιδοψυχολόγο για να είμαι σίγουρη για την απόφαση που θα έπαιρνα, γιατί μαζί θα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Ήθελα να είναι υπεύθυνο αυτό που θα έκανα. Στην αρχή ο πνευματικός μου δεν το επέτρεπε. Συνάντησα άρνηση. Γι΄αυτό και προσπάθησα να σώσω το γάμο μου, κάνοντας ένα τρίτο παιδί».

Πως ήταν όμως η επόμενη μέρα του χωρισμού;

«Η επόμενη μέρα με βρήκε με πολύ κλάμα, και μου φάνηκε πολύ βαρύ το σπίτι, και το ότι θα ήμουν μόνη με τρία παιδιά. Έκανα το σταυρό μου και είπα ο θεός είναι μεγάλος και θα με βοηθήσει. Πλάνταξα στο κλάμα μια φορά και τέλος. Είπα ως εδώ! Όποτε έχω δυσκολίες, το πρώτο πράγμα που επικαλούμαι είναι ο Θεός!»

7692_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_13052014.jpg
Με το μπαμπά των παιδιών της έχει πολύ καλές σχέσεις και τη στηρίζει όπως λέει. Ωστόσο η απόφαση ν΄αφήσει τη ζωή της στην Κύπρο και να έρθει να μείνει μόνιμα Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και δεν εξαρτάται μόνο από εκείνη, αλλά και από τον σύζυγό της, ο οποίο όπως είναι φυσικό, θέλει να βλέπει τα παιδιά του:

«Αρχικά θα πηγαινοέρχομαι. Μου έχει πει ο σύζυγός μου πως θα με στηρίξει. Θα το δούμε στην πορεία».

Μιλώντας για το άγχος και την ανασφάλειά της, δεν κρύβει πως είναι τελειομανής, πως αρχικά είχε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμ��ση, και πως σε όλο αυτό την βοήθησε πολύ η Δέσποινα Βανδή, η οποία «διάβασε» την ψυχή της μιας και έχει αυτή τη μοναδική ικανότητα.

Τέλος, δεν έκρυψε πως πιστεύει πολύ στο θεό:

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση στο Voice έψαχνα μια εκκλησία για να προσευχηθώ. Το βρίσκω πολύ βοηθητικό για μένα. Κάθε άνθρωπος αγαλλιάζει με διαφορετικό τρόπο».

Μάλιστα αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στη μέση του «Voice» σκέφτηκε να τα παρατήσει:

«Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να τα παρατήσω και να γυρίσω πίσω στην Κύπρο στα παιδιά μου! Ήταν η πρώτη φορά που τα αποχωρίστηκα για τόσο καιρό».

Τέλος, δεν έκρυψε πως είναι ανοιχτή στο να ερωτευτεί, μιας και όπως είπε «ποτέ δεν ξέρεις πότε ο κεραυνοβόλος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Για όλους μας υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος που αν είμαστε μαζί του, θα λάμψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.