Για μονομέρεια του δελτίου ειδήσεων του Ant1, το Σάββατο πριν τις εκλογές, έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας την Μαρία Χούκλη να απαντήσει, χαρακτηρίζοντας το συμβάν «ατυχή στιγμή».

«Όσα φοβερά και τρομερά και φοβερά προέβλεπε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το Σάββατο ότι θα γινόντουσαν με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δε συνέβησαν. Το λέω γιατί σημειώνω ότι σήμερα η προσέγγιση του δελτίου είναι πιο ισορροπημένη από αυτή την κραυγαλέα μονομέρεια του Σαββάτου, που προκάλεσε την αντίδραση όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΕΣΗΕΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, φιλοξενούμενος στο δελτίου του Ant1, μια μέρα μετά τις εκλογές.

«Ξέρετε νομίζω κανείς δεν πρέπει να κρίνεται από μια κακή ή άστοχη στιγμή. Νομίζω ότι ο Ant1 έχει δώσει μακρές και καλές εξετάσεις. Τις πέρασε με επιτυχία και στην παρούσα προεκλογική περίοδο αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως χρειάζεται να μην κρινόμαστε. Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε και να είστε και αυστηροί αλλά μόνο από αυτή τη στιγμή» του απάντησε η Μαρία Χούκλη.

Όμως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Το Σάββατο πήρατε πολύ κάτω από τη βάση και χαίρομαι που το διαπιστώσατε».

Δείτε το βίντεο

Να θυμίσουμε ότι για τον ίδιο λόγο, σατιρικά σχολίασε το γεγονός και ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τους "Ράδιο Αρβύλα", παρά το γεγονός ότι το σχόλιο αφορούσε στο ίδιο του το κανάλι.