​Ακόμα ένα επεισόδο με ραγδαίες εξελίξεις έχει σήμερα η «Προδοσία», η ξένη σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40.

Ο Μιτχάτ μαθαίνει ότι ο Μετέ βγαίνει με την αδελφή του, την Αϊτσά και ζητάει να τον γνωρίσει. Όταν, όμως, μαθαίνει πως ο Οσμάν είναι αδελφός του Μετέ σοκάρεται και ακολουθεί μεγάλη ένταση. Και ενώ ο Μιτχάτ εξοργίζεται, ο Μετέ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει για τον αδελφό του. Ο Οσμάν από την πλευρά του δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όταν μαθαίνει ότι ο Μετέ είναι φίλος της Αϊτσά.

Την ίδια ώρα, ο Εκρέμ Τατλίογλου δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο γιος του, ο Χακάν, συμμετείχε σε μια συνεδρίαση για να υποστηρίξει τον Αχμέτ. Με τη βοήθεια της Καρολίν ετοιμάζει μια έκπληξη στην εγγονή του, τη Ζεχρά.

Ο Αρίφ μετακομίζει στο σπίτι του Αλί. Η Τζεμιλέ έρχεται για να πάρει τα τελευταία έπιπλα και θυμάται με νοσταλγία όσα έζησε σ’αυτό το σπίτι.

Στο μεταξύ, ο Σονέρ κατηγορεί τον εαυτό του επειδή δεν καταφέρνει να βρει μια καλή νταντά για τη Ντενίζ. Η Ντενίζ διώχνει και την τελευταία νταντά, που της φέρνουν και αποφασίζει να σταματήσει να τρώει για να αναγκάσει τον μπαμπά της ν ’ασχοληθεί περισσότερο μαζί της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Σονέρ μπλέκεται σε έναν απίστευτο τσακωμό με μια γυναίκα, σε ένα εστιατόριο...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!