Πανικός έγινε την Παρασκευή με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ελισάβετ Σπανού στο «Πρωινό mou» με αφορμή τη... διαφορά ηλικίας σε μια ερωτική σχέση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος αναρωτήθηκε: «Πως ξαφνικά έγινε μόδα οι σαραντάρες και οι πενηντάρες να θέλουν έναν εικοσάχρονο;»

Τότε οι γυναίκες της εκπομπής πήραν θέση υποστηρίζοντας φυσικά το φύλο τους.

«Ο μικρός είναι ακομπλεξάριστος, είναι άκαφτο το μυαλό του, εκδηλώνεται δεν σου δημιουργεί προβλήματα, σέβεται την πορεία σου, σου λέει σε θέλω» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού, με τον παρουσιαστή να την ρωτάει «Οι σαραντάρηδες δεν σου λένε "σε θέλω";» και οι κυρίες απάντησαν με μία φωνή «Όχι».

Μετά από αυτό ο Κωστόπουλος, προσπαθώντας να υποστηρίξει τους άνδρες της ηλικίας του, έγινε έξαλλος και τα έβαλε με την τραγουδίστρια στην οποία είπε: «Αν εσύ κοριτσάκι μου μπορείς να συνεννοηθείς με ένα εικοσάχρονο λυπάμαι για το IQ σου»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς προσωπικά. Γιατί βάζεις ηλικίες. Κάνουμε μία γενική συζήτηση, το παίρνεις προσωπικά και βάζεις και δεδομένα τα οποία δεν τα έχει βάλει κανείς!» του απάντησε η Ελισάβετ Σπανού.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ