​Θρήνο έχει προκαλέσει στο δημοσιογραφικό κόσμο η ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Ράλλη, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 41 ετών.

670787_379650_10151288377429263_1171382209_n.jpg
Ο Νίκος Ράλλης έχασε τη σύντομη μάχη με ένα σπάνιο αυτοάνοσο. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό δίνοντας τη δική του μάχη, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει στο τέλος.

Ο 41χρονος δημοσιογράφος, είχε διατελέσει διευθυντής σύνταξης της lifo το 2006, είχε μακρά πορεία στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, και είχε διακριθεί για την εργασία του στην εφημερίδα «Επενδυτής», ενώ παράλληλα ήταν γνωστός για τις απίστευτες μουσικές του γνώσεις.

670829_download.jpg
Μέσω ενός πολύ συγκινητικού κειμένου στο e-tetradio, η συνάδελφός του Νάταλι Χατζηαντωνίου, αποχαιρέτησε τον Νίκο Ράλλη γράφοντας τα εξής:

«Τόσες μέρες δεν μίλαγε κανείς μας. Χωρίς να το 'χουμε συμφωνήσει, σαν να δώσαμε όλοι μεταξύ μας μία μυστική υπόσχεση.

670831_download.png.jpg
Ηταν και θέμα αξιοπρέπειας να μην δημοσιοποιήσουμε το ότι ένας από εμάς (την κοινότητα του πολιτιστικού ρεπορτάζ), από τους πιο ταλαντούχους, γελαστούς και όμορφους, από τους πιο έντονους, ειλικρινείς και φρέσκους, χτυπήθηκε από μια ξαφνική κι επιθετική ασθένεια, ένα σπάνιο αυτοάνοσο και δεν είχε ελπίδες. Το ξέρωπώς όλοι όσοι τον αγαπήσαμε κάναμε ευχές και προσευχές να ανανήψει. Και πώς στον Ευαγγελισμό ακόμα κι αν μας έλεγαν πώς ουσιαστικά έχει φύγει, πήγαμε για να του μιλήσουμε στο αυτί, ελπίζοντας σαν να είμαστε σε καμία χαζή αμερικανική ταινία ότι θα μας ακούσει και θα επιστρέψει. Και πώς μπαίναμε στην σελίδα του στο Facebook και χαζεύαμε μεγάλοι άνθρωποι κάνοντας μαγικές σκέψεις πώς θα δούμε ξαφνικά ένα δικό του ποστ, απ΄αυτά τα λακωνικά, τα βαφτισμένα στο χιούμορ ή στο αποενοχοποιημένο αίσθημα.

Αλλά όχι. Ο Νίκος Ράλλης κι είναι απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο, πέθανε σήμερα το πρωί. Θα στ��ματήσω την κλάψα που καθόλου δεν του πήγαινε του Νίκου. Που είχε χιούμορ. Και θετικότητα στη ζωή. Και μία γοητευτική ιδιοτροπία αυτήν που έχουν όσοι έχουν έντονη προσωπικότητα. Και πείσμα. Και που του άρεσε ο Χατζιδάκις («με ι») αλλ�� και η Μαντόνα. Που έγραφε τα πιο φρέσκα κείμενα (στον Επενδυτή, τη Lifo παλαιότερα, το tospirto.net πιο πρόσφατα). Που έπαιρνε τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, τολμώντας τις δύσκολες ερωτήσεις. Που είχε καυστικό χιούμορ και του άρεσε να λέμε «φριχτά» κουτσομπολιά. Που μπορούσε να ενθουσιάζεται με πάθος. Να απογοητεύεται με πάθος. Και να ερωτεύεται με πάθος».