​Βλέπει Λιάγκα και… «στρίβει» η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον παρουσιαστή, αφού καλά καλά ούτε «γεια» δεν του λέει!

Την αντιπάθεια της Νατάσας αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας:

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι το μεγάλο μου απωθημένο, αλλά δεν μου κάθεται (για συνέντευξη) τέσσερα χρόνια τώρα. Την έχουμε καλέσει πολλές φορές αλλά δεν μας καταδέχεται. Τα σπίτια μας είναι δίπλα… μεσοτοιχία! Δεν μιλάμε. Δεν μου λέει ούτε γειά τι να κάνουμε τώρα».

Βέβαια όπως ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής, το εν λόγω σπίτι το νοικιάζει η Νατάσα, αλλά όσες φορές έχει βρεθεί εκεί δεν του έχει μιλήσει ακόμα κι αν τον έχει δει!

«Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Μπορεί να μην με έχει προσέξει. Κάτι έχει γίνει τώρα και δεν… (θέλει).Τη θεωρώ όμορφη γυναίκα και φοβερή λαϊκή φωνή. Είναι μαγκάκι και μου αρέσει», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Για όσους πάντως αναρωτιέστε τι έχει συμβεί μεταξύ τους, να σας ενημερώσουμε πως πριν από περίπου ένα χρόνο, Λιάγκας-Θεοδωρίδου ξεκατινιάσ��ηκαν μέσω δηλώσεων, με την Φαίη Σκορδά να ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια βρίζει τον σύζυγό της σε κοινές τους παρέες, και πως τον θεωρεί άξεστο!

Τι είχε απαντήσει τότε ο παρουσιαστής;

«Δεν θα φάω το μεσημέρι! Δηλαδή πηγαίνει στις παρέες και με βρίζει.Είμαι η διασκέδαση της. Χαίρομαι που περνάει καλά! Ενώ εγώ ρε παιδί μου, λέω καλά λόγια για εκείνη. Πόσο καλά κρατιέται και τέτοια!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.