Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

H Kαρολίν, αφού έβαλε τον Εκρέμ να της αγοράσει το σπίτι του Αλί, επιστρέφει θριαμβεύτρια στη γειτονιά. Η Χασεφέ καταρρέει όταν μαθαίνει την ταυτότητα της νέας ιδιοκτήτριας του σπιτιού. Η Καρολίν όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη ανατροπή όταν ζητά να κλειδιά.

Ο Σουλεϊμαν εμφανίζεται από το πουθενά και την ενημερώνει ότι το σπίτι τελικά το αγόρασε ο Σονέρ. Η Καρόλιν δεν μπορεί να το πιστέψει και φεύγει σαν κυνηγημένη ενώ η γειτονιά συγχαίρει τη σαστισμένη Τζεμιλέ.

Η Καρολίν ξεσπάει την οργή της στον Εκρέμ. Ο Αϊντίν περνάει στη ζώνη του το όπλο το οποίο δεν κατάφερε να παραδώσει και το δείχνει στον Οσμάν. Δυσαρεστημένος ο Οσμάν, προσπαθεί να πείσει τον Αϊντίν να απαλλαγεί από το όπλο. Ο Αϊντίν προσπαθεί να το παίξει ήρωας και προκαλεί και πάλι προβλήματα. Η Μπερίν θέλει να βοηθήσει την Μπαχάρ, τη δ��σκάλα μπαλέτου της Ζεχρά, και μιλάει με τη μητέρα της. Η Τζεμιλέ κανονίζει συνάντηση με τη Μπαχάρ για να της προτείνει να εργαστεί στο εργαστήρι.

Η κοπέλα δέχεται με χαρά. Ο Χακάν τηλεφωνεί στην Μπερίν ζητώντας της να μιλήσουν. Ο Αχμέτ και η Μπερίν υποψιάζονται ότι ο Χακάν θέλει να πάρει τη Ζέχρα στη Γερμανία…