Στο Star ανοίγουν οι κάλπες την Κυριακή, 25 Μαΐου! Η μαραθώνια τηλεοπτική βραδιά θα αρχίσει στις 17:45, και θα περιλαμβάνει απευθείας συνδέσεις, δηλώσεις και σχολιασμό από πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Η μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου σε δήμους και περιφέρειες θα γίνει με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μαζί του θα είναι η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας και του πολιτισμού.

Το «μενού» περιλαμβάνει ενημέρωση για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, συνδέσεις με τα «στρατηγεία» των κομμάτων και τα εκλογικά κέντρα, δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών με το επιτελείο, δημοσιογράφων και τεχνικών, του Star να βρίσκεται παντού, όπου υπάρχει είδηση!

Με το κλείσιμο της κάλπης, περίπου στις 19:00 θα έχουμε το πανελλαδικό exit poll. Στο στούντιο θα είναι ο πρόεδρος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, για να αναλύσει το exit poll και το εκλογικό αποτέλεσμα, ε��ώ θα υπάρχουν και απευθείας συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βερολίνο και Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε μας και στο twitter STAR NEWS OFFICIAL