Με... μυστηριώδη βίντεο στο YouTube ασχολείται ολόκληρος ο πλανήτης, προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι τα κόκκινα και μπλε τετράγωνα που εμφανίζονται σε αυτά, αλλά και ο οξύς ήχος που τα συνοδεύει!

Aπό τον περασμένο Σεπτέμβριο «βασανίζονται» οι χρήστες του Ίντερνετ με τα χιλιάδες βίντεο, πάντοτε διάρκειας 11 δευτερολέπτων, που κατακλύζουν το κανάλι «Webdriver Torso».

Ουδείς γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τον εν λόγω λογαριασμό στο YouTube και κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ τα βίντεο -πάντα με κόκκινα και μπλε τετράγωνα και τον οξύ ήχο- «ανεβαίνουν» καθημερινά σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα και συγκεντρώνουν αμέσως χιλιάδες views.

Μία από τις ερμηνείες που δίνονται είναι ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει φτιαχτεί στην προσπάθεια κάποιου να επικοινωνήσει με... εξωγήινους, ενώ άλλοι πιστεύουν πως πρόκειται για πείραμα κάποιας εταιρείας, προκειμένου να τεστάρει μία μελλοντική τεχνολογία. Άλλοι, πάλι, λένε ότι πρόκειται για φάρσα από εργαζόμενους στην Google, κάτι που μάλλον φαντάζει απίθανο αφού τα βίντεο που έχουν «ανέβει» ξεπερνούν τις 80.000 και... συνεχίζονται, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν ακόμα και για κατασκοπία.

Οι εικασίες για το μυστήριο δεν έχουν τελειωμό, ενώ αμερικανικές ιστοσελίδες ζητούν βοήθεια από χρήστες του Ίντερνετ που γνωρίζουν το οτιδήποτε!

Δ��ίτε μερικά από τα μυστηριώδη βίντεο του «Webdriver Torso»