​Τα πρώτα λόγια που της είπε η Δέσποινα Βανδή μετά τη νίκη της, αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τον τελικό του «The Voice», αποκάλυψε η Μαρία – Έλενα Κυριάκου!

«Η αλήθεια είνα�� ότι και πριν είχα πει ότι “θα φύγω με την κούπα απόψε!”. Το ένιωθα πολύ έντονα, πριν ακόμα βγω στη σκηνή για το πρώτο μου κομμάτι, το ήθελα και ήταν σαν να το προκαλούσα – είχα πολύ δυνατή διαίσθηση που μου το φώναζε συνέχεια. Αν και πρέπει να σου πω ότι συνήθως είμαι απαισιόδοξη. Ποτέ δεν λέω “θα πετύχω, θα κάνω, θα ράνω…”. Πάντα σκέφτομαι το χειρότερο. Ε, λοιπόν, εκείνο το βράδυ ήμουν σίγουρη για τη νίκη μου! Ξέρεις, στα blind audition και στα live είχα να αντιμετωπίσω τρομερές φωνές: τον Μαγαλιό, τον Βιτζηλαίο, τον Αξιώτη, τον Yuri, τη Βιολέτα, την Τζωρτζίνα και, κάθε φορά που τους άκουγα, έλεγα “αποκλείεται να φτάσω στον τελικό!”. Όμως, κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή…», λέει η νικήτρια του talent show.

Η Μαρία – Έλενα τονίζει πως δεν ήταν τυχαία η νίκη της και συνεχίζει: «στον τελικό είχα να ερμηνεύσω τα πιο δύσκολα κομμάτια, αντικειμενικά είχα το πιο δύσκολο ρεπερτόριο – χωρίς να υποτιμώ με αυτό που λέω τα υπόλοιπα παιδιά που είναι φωνάρες! Όταν τελείωσα όμως, αισθάνθηκα πως είχα δώσει τον καλύτερό μου εαυτό – και δικαιώθηκα».

«Η Δέσποινα Βανδή με αγκάλιασε και δακρυσμένη μου είπε: “για τα παιδιά σου, βρε Μαρία-Έλενα! Στα παιδιά σου αφιέρωσε τη νίκη σου!”. Και η αλήθεια είναι πως, ναι, εκεί την αφιερώνω: στα παιδιά μου! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερή μου νίκη σ’ αυτή τη ζωή! Πριν βγω για το πρώτο μου τραγούδι, η Δέσποινα είχε πολύ άγχος, ενώ συνήθως, όπως σου είπα, εγώ ήμουν η αγχωμένη και η αρνητική. Αφού της έλεγα “μην αγχώνεσαι, θα την πάρουμε την κούπα!» και μου απαντούσε “μα, τι έχεις πάθει σήμερα;”. Τις άλλες φορές η Δέσποινα ήταν εκείνη που προσπαθούσε να με ενδυναμώσει ψυχολογικά, ενώ εκείνη τη βραδιά της έδινα εγώ κουράγιο!», αποκαλύπτει η νεαρή τραγουδίστρια.

Πριν βγει στη σκηνή του τελικού, η Μαρία – Έλενα πήρε ένα μήνυμα από την κολλητή της, την Κωνσταντίνα, ενώ ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε μετά τη νίκη της ήταν ο γιός της, που της είπε «απόψε μαμά, θα κοιμηθείς με την κούπα αγκαλιά!».

Τέλος, η νικήτρια του «Τhe Voice» λέει ότι θέλει να κάνει περιοδείες και δισκογραφία, απορρίπτει όσα ακούστηκαν για μαζική στήριξη των Κυπρίων, δηλώνει πως, αν δεν νικούσε εκείνη, θα ήθελε να κερδίσει η Αίμιλη, ενώ προτρέπει την Αρετή να σπουδάσει μουσική και να κάνει καριέρα στο Εξωτερικό για να μην χαραμιστεί το ταλέντο και οι δυνατότητές της!