​Πρεμιέρα κάνει αύριο (Τετάρτη 21 Μαΐου) η επιτυχημένη αστυνομική σειρά του Star «Without a Trace», με νέο κύκλο επεισοδίων!

Γι΄αυτό συντονίστε τους δέκτες σας, καθώς έρχεται ο ΝΕΟΣ 5ος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Without a Trace», την οποία θα βλέπετε κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

WITHOUT A TRACE - 5ος κύκλος 1.jpg

  • ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ:

Όποιον ντετέκτιβ και αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι οι έρευνες για χαμένη ιδιοκτησία ή για έναν θάνατο είναι εύκολες υποθέσεις σε σύγκριση με την ανεύρεση ενός αγνοούμενου προσώπου. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη υπάρχει μία ειδική ομάδα του FBI, που ασχολείται αποκλειστικά με τέτοιες υποθέσεις.

WITHOUT A TRACE - 5ος κύκλος 3.jpg
Ο δυναμικός ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν μαζί με την ομάδα του, αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο, αφού για τις Αρχές, μόλις περάσουν 72 ώρες από την εξαφάνιση του θύματος οι πιθανότητες για την ανεύρεσή του είναι ελάχιστες. Η ανάλυση των στοιχείων ύστερα από μία απαγωγή ή εξαφάνιση, απαιτεί: ιδιαίτερες ικανότητες, τελευταία μέσα τεχνολογίας αλλά και τη βοήθεια εξειδικευμένων ψυχολόγων. Καταλυτικός παράγοντας για τη διαλεύκανση των ανεξήγητων υποθέσεων είναι η εμπειρία, που έχουν αποκτήσει με τον χρόνο τα μέλη της ομάδας. Σε κάθε επεισόδιο, πέρα από την υπόθεση, που προσπαθεί να εξιχνιάσει η ομάδα, αποκαλύπτεται και ένα κεφάλαιο ζωής από το παρελθόν αλλά και τον χαρακτήρα των ντετέκτιβ.

Ο 5ος κύκλος της σειράς, βρίσκει για μία ακόμα φορά την ομάδα να αναλαμβάνει μυστηριώδεις και περίπλοκες υποθέσεις εξαφανίσεων. Οι έρευνές τους ορισμένες φορές φτάνουν μέχρι πολύ παλαιότερες εποχές και αποκαλύπτουν εγκλήματα, που οι δράστες τους πίστευαν ότι είχαν ξεχαστεί. Την ίδια ώρα η σχέση του Τζακ με την Αν περνάει μια σοβαρή κρίση. Από τη μια, ο επικεφαλής της ομάδας δέχεται μεγάλες πιέσεις από τον Όλτζικ, που δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση και από την άλλη, η ίδια η Αν εξοργίζει τον Τζακ όταν του λέει ότι ο δεσμός τους έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά του στις έρευνες.

WITHOUT A TRACE - 5ος κύκλος 2.jpg
Οι πράκτορες «βυθίζονται» ολοένα και πιο βαθιά στις υποθέσεις, που αναλαμβάνουν, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και να αναλαμβάνουν φαινομεν��κά παράλογα ρίσκα. Ερευνώντας μια υπόθεση εξαφάνισης, όπου ρόλο-κλειδί παίζει μια γυναίκα η οποία αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της στις κρατικές υπηρεσίες, ο Ντάνι προβληματίζεται έντονα, καθώς θυμάται τη δική του εμπειρία, έχοντας μεγαλώσει σε ανάδοχη οικογένεια. Την ίδια ώρα, ο Τζακ εκτίθεται υπερβολικά σε μία μυστική αποστολή μέσα σε κάποια χαρτοπαικτική λέσχη, με αποτέλεσμα να απαχθεί από τους συνεργάτες ενός υπόπτου, χωρίς η ομάδα να μπορεί να τον βοηθήσει.

Η εξομολόγηση του Τζακ στη Σαμάνθα για τη σχέση του με την Αν, έρχεται μάλλον καθυστερημένα, καθώς δεν μπορεί να εκτονώσει την ένταση, που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Σχεδόν ταυτόχρονα και προς μεγάλη έκπληξη του Τζακ, η Αν του ανακοινώνει ότι έχασε το μωρό, που περίμεναν.

Λίγο αργότερα, είναι η σειρά της Σαμ να αποκαλύψει πράγματα της προσωπικής της ζωής, καθώς την επισκέπτεται η αδελφή της, με την οποία είχαν διακόψει κάθε επαφή πριν από αρκετά χρόνια. Όταν όμως η αδελφή της εξαφανίζεται, τότε όλα τα «σκοτεινά» μυστικά αρχίζουν να έρχονται ένα-ένα στην επιφάνεια.

Ο κύκλος κλείνει με την ομάδα να ερευνά μια μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης ενός 15χρονου κοριτσιού, που έχει ενταχθεί σε μία απόκρυφη θρησκευτική αίρεση, την ώρα που η Έλενα δίνει τη δική της δικαστική «μάχη» με τον Κάρλος, γύρω από την κηδεμονία της κόρης τους, Σόφι.