Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

H Τζεμιλέ από τη μια χαίρεται που επιτέλους η Ντενίζ θα μπορέσει να γνωρίσει τον πατέρα της, που τόσο της έλειψε, αλλά από την άλλη αισθάνεται μια θλίψη, που η μικρούλα δέχτηκε τόσο γρήγορα να ζήσει μαζί του. Ο Σουλεϊμάν όταν πηγαίνει να πάρει τη Ντενίζ από το σπίτι της Τζεμιλέ προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυά του. Όλη η οικογένεια Ακάρσου αποχαιρετά τη Ντενίζ και εκείνη υπόσχεται να τους επισκέπτεται συχνά.

Ο Σονέρ, παρά την απόφαση που πήρε, εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα κοντά στην κόρη του. Η Ντενίζ όταν φτάνει στο σπίτι του πατέρα της επιμένει να μείνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αναταραχή καθώς ο Σονέρ είναι κάθετος στην απόφαση του να μείνει αυτό το δωμάτιο για πάντα κλειδωμένο. Η Ντενίζ δείχνει φωτογραφίες της Αϊλίν στον Σονέρ και εκείνος χάνει τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να πει πράγματα στη Ντενίζ, που αργότερα θα τα μετανιώσει. Η συμπεριφορά αυτή του Σονέρ βάζει σε κίνδυνο τη Ντενίζ.

Η μικρή βάζει τα κλάματα, πιστεύει πως ο πατέρας της δεν την αγαπάει και το σκάει. Όταν την βρίσκουν, η Ντενίζ λέει στη Τζεμιλέ πως ο μπαμπάς της δεν την αγαπάει. Η Τζεμιλέ θυμώνει με τον Σονέρ και παίρνει τη μικρή μαζί της.

Ο Σονέρ επιστρέφει μετανιωμένος την επόμενη μέρα και ζητάει από τη Ντενίζ να επιστρέψει σπίτι του. Όταν η μικρή αρνείται, ο Σονέρ συνειδητοποιεί πως χωρίς να το θέλει, πλήγωσε τη μοναχοκόρη του. Ο Αϊντίν, που δεν μπορεί να ησυχάσει, αυτή τη φορά κάνει τον διανομέα στους αριστερούς. Όμως το κουτί, που μεταφέρει, δεν περιέχει μπογιές αλλά ένα όπλο. Επιπλέον, δεν γνωρίζει ότι στο άτομο, που θα παραδώσει το εμπόρευμα, του έχουν στήσει ενέδρα...