​Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με όσους «γλείφουν» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Από τα πυρά του δεν γλύτωσε φυσικά ούτε η Ναταλία Γε��μανού, μιας και οι δηλώσεις της για την πρώην συνεργάτιδά της, δεν βρήκαν σύμφωνο τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε για το δείπνο της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πως:

«Απολαύσαμε το φαγητό μας, είπαμε πολλά πράγματα που έπρεπε να πούμε και θα ξαναπηγαίναμε ευχαρίστως για φαγητό. Δεν είχα ποτέ κακή γνώμη για την Κωνσταντίνα. Έχω πει ότι συνεργαστήκαμε μια χαρά, φίλες κολλητές δεν υπήρξαμε ποτέ».

Δεν απέκλεισε μάλιστα να συνεργαστούν ξανά, μιας και όπως είπε «έχω μάθει στη ζωή μου να μην αποκλείω τίποτα. Η τηλεόραση είναι ένας παράξενος τόπος που σε φέρνει μπροστά σε εκπλήξεις», τονίζοντας πως «η άποψη κάθε δημοσιογράφου και παρουσιαστή είναι σεβαστή, αλλά εγώ από την άλλη θα κάνω τη ζωή μου και θα βγαίνω με όποιους θέλω χωρίς να παίρνω σοβαρά υπόψιν μου τι λέει ο ένας και ο άλλος».

ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ «ΧΩΣΙΜΟ»:

«Εντάξει μετά από αυτά, γλείφτε κι εσείς τώρα! Πείτε κι εσείς ψέμματα» είπε στους συνεργάτες του, προσθέτοντας πως:

«Εγώ ξέρω ότι μ΄αυτά και μ’ αυτά, έχετε κάνει την Σπυροπούλου, τη Χρυσή Αυγή της ελληνικής τηλεόρασης, και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε. Την έχετε καταστήσει τον Κασιδιάρη της ελληνικής τηλεόρασης. Πείτε κι άλλα. Δεν είναι σκληρό. Είναι η γνώμη μου! Συγγνώμη που δεν γλείφω εγώ και δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Λέτε ψέματα στα μούτρα του κόσμου! Όλοι κρινόμαστε στη ζωή. Είναι σαν να βλέπω θέατρο».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε οτι «ήμουν ο πρώτος που είχα πει ότι η Σπυροπούλου έχει τη δυνατότητα να κάνει την πορεία της στην τηλεόραση, όταν ακόμα την έβριζαν όλοι. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι ξαφνικά να πηγαίνει τουαλέτα και να βγάζουμε έκτακτο ανακοινωθέν υπάρχει μια απόσταση!»

Όσο για τη Σάσα Σταμάτη; Συμπλήρωσε πως «δεν θα μαλώσουν ποτέ για γκόμενο αυτές οι δυο. Έχουν άλλα γούστα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.