​Η Κατερίνα Λάσπα είναι εκτός τηλεόρασης πολλά χρόνια. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν κρύβει ότι την αγαπά πολύ και θα ήθελε να επιστρέψει, ενώ αποκάλυψε και τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πλέον δεν ήταν μπροστά από τα φώτα της κάμερας.

«Δεν έκανα σπασμωδικές κινήσεις παρά τις δυσκολίες, αλλά και πάλι αυτό ήταν δύσκολο. Είχε φτάσει η ώρα που μάζευα τα ψιλά για να πάω για ένα γάλα την εβδομάδα. Δεν ήξερα αν το νοίκι φτάνει για τον άλλο μήνα», είπε και περιέγραψε ένα περιστατικό που δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ:

8330_KATERINA_LASPA_23102013.jpg

«Πάνω που πήρα τη χαρά και είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha μπαίνω με χαρά να πάρω ένα ζευγάρι μπότες που είχα να ψωνίσω πάρα πολύ καιρό, Σκέφτηκα λοιπόν ότι είχα μια καβατζούλα πήγα λοιπόν στο κατάστημα να τις αγοράσω και με παίρνουν την ώρα που είμαι στο ταμείο για να πληρώσω, λέγοντάς μου ότι ακυρώνεται η εκπομπή μετά από παρουσίαση προγράμματος στο Ζάππειο. Κόντεψα να φάω την ταμειακή. Ήθελα να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Μπήκα στο αυτοκίνητο με τις μπότες και δεν ήξερα τι θέλω να κάνω».

Τότε λοιπόν εκείνες τις δύσκολες μέρες η Κατερίνα δεν είχε πού να στραφεί για βοήθεια και όπως είπε επειδή ήταν συνεχώς σε συζητήσεις για δουλειές δεν μπορούσε να ξεκινήσει και κάτι, το οποίο θα αναγκαζόταν να αφήσει στη μέση.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω άλλη δουλειά. Πιτσιρίκα που ήμουν έκανα τέσσερις δουλειές. Αλλά δεν μου επέτρεπε να κάνω τίποτα ενδιάμεσο γιατί όλο ήμουν στο έλα να μιλήσουμε. Οπότε τι να ξεκινούσα; Όμως πάνω που ήμουν και με τα δύο πόδια στον γκρεμό πάντα μου γινόταν μια πρόταση για τηλεόραση», είπε.