​Έτοιμη να ερωτευτεί ξανά δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη η νικήτρια του «The Voice» Μαρία Έλενα Κυριάκου, περιγράφοντας και πώς θα ήθελε να είναι ο ιδανικός άνδρας που θα κάνει και πάλι την καρδιά της να χτυπά δυνατά από έρωτα και πόθο.

«Το να βρω έναν νέο έρωτα είναι μέσα στα πλάνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν είμαι μεμψίμοιρη ή να μοιρολογώ και να κάθομαι μόνο να λέω πως τελείωσε η ζωή μου. Κι αυτό ισχύει και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ ξανά, να ξαναγαπήσω και να αγαπηθώ και γιατί όχι να κάνω ένα ακόμα παιδί», λέει με σιγουριά.

Όσο για τους υποψήφιους μνηστήρες; Θα πρέπει να καλύπτουν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια για να μπορέσουν να την γοητεύσουν.

«Αυτό που ζητάω από έναν άνδρα είναι πρώτα από όλα να με σέβεται και να με θαυμάζει. Ο άνδρας που μου αρέσει και που θέλω, είναι αυτός που θα είναι ευγενικός και θα έχει ευγένεια στην ψυχή. Αυτό είναι σημαντικό για μένα», τονίζει.

Πάντως αυτόν τον καιρό δεν προλαβαίνει ούτε τα παιδιά της να δει, πόσο μάλλον να αναζητήσει τον έρωτα.

«Τώρα είμαι στη φάση που δεν έχω καθόλου χρόνο, καθώς αυτός μοιράζεται ανάμεσα σε εκπομπές και σε συνεντεύξεις και την άλλη εβδομάδα ξεκινάω τις ηχογραφήσεις. Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και ξενύχτια. Πολύ σύντομα όμως θα πάω για λίγες μέρες στην Κύπρο, όπου θα ξεκουραστώ, θα δω τα παιδιά μου, θα περάσω όλο τον χρόνο μαζί τους, ώστε να πάρω δυνάμεις και θα γυρίσω πάλι», λέει.