​Για την τηλεόραση, τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας και τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία παραδέχθηκε πως δεν θα έπρεπε η σχέση της να είχε πάρει τόση πολλή δημοσιότητα.

«Νομίζω ότι το έχουμε μαζέψει με τον Μάνο. Όταν κάνεις σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος είναι μικρότερός σου και είναι και ηθοποιός, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των blogs και των παπαράτσι. Να’ χει να λέει η γειτονιά. Αν ζούσα στη δεκαετία του ’50 θα ήμουν τώρα δακτυλοδεικτούμενη. Θα περνούσα από το περίπτερο και θα έλεγαν “αυτή, αυτή είναι”. Βέβαια πάντα εγώ θα είμαι στα μάτια τους η μοναδική. Ok, ας τη δεχτώ τη μοναδικότητά μου στωικά. Η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο φασαρία με τη σχέση αυτή, ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω, όμως δε θα κάνω την κλαίουσα ζωντοχήρα τώρα. Θα σας πω όμως ότι θα’ πρεπε να το έχουμε μαζέψει λίγο. Ας μας γίνει μάθημα το πάθημα», είπε.

Δεν κρύβει πάντως ότι την ξαφνιάζει που εν έτει 2014 η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να έχει τόσα ταμπού.

«Απλώς απορώ. Υπάρχει ακόμα κόσμος που λέει “κάψτε στην πυρά τη 40αρα που τα έχει με τον 20άρη”, ή “τον 55άρη που τα έχει με την 20άρα”. Και δεν κάθονται να σκεφτούν ότι ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά, αλλά χημεία. Μιλάω για οτιδήποτε είναι διαφορετικό και μας ενοχλεί. Δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί, αλλά να κοιτάμε τη ζωή μας», τόνισε.

Όσο για το μέλλον της στην τηλεόραση; Η Ναταλία είπε:

«Κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δε θέλω να γίνω μια γραφική γιαγιά. Η τηλεόραση, όπως και πολλά πράγματα στη ζωή μας είναι καλό να τα σταματάς πριν σε σταματήσουν αυτά. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ γλυκό πράγμα, εθιστικό. Την αγαπώ, δεν την κάνω για χόμπι. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να κάνω για λίγα ακόμα χρόνια αυτό που κάνω ή κάτι άλλο που θα μου πήγαινε και θα μου άρεσε και μετά σιγά σιγά να μαζέψω τα μπογαλάκια μου, να πάω να βρω ένα μικρό σπιτάκι στη θάλασσα με χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια τριγύρω και να γράφω βιβλία».