Για τη βάφτιση του δεύτερου γιού της η οποία έγινε την Πρωτομαγιά υπό άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό κύκλο μίλησ�� η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το μυστήριο τελέστηκε στην περιοχή Κανάλια Καρδίτσας η οποία, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είναι το χωριό της μητέρας του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ νονός του Μιχαήλ ήταν ο φίλος της Παύλος Σταματόπουλος!

«Εγώ την πρώτη φορά που πήγα ερωτεύτηκα το χωριό γιατί είναι πάνω σε ένα βράχο δέκα σπίτια και μία εκκλησία. Δηλαδή όταν πήγα έζησα μεγάλο έρωτα και τότε ήταν πολύ μικρός ο Φίλιππος, και λέω στο Θοδωρή: “επειδή έχουμε παντρευτεί, έχουμε βαφτίσει, αν κάνουμε δεύτερο παιδί θέλω να το βαφτίσουμε εδώ”. Αυτή η εκκλησία είναι πραγματικά όνειρο. Κρέμεται σε ένα βράχο!» ανέφερε η παρουσιάστρια ενώ εξήγησε για ποιο λόγο στη βάφτιση ήταν μόνο η οικογένεια και οι κουμπάροι!

«Δεν θέλαμε να υποχρεώσουμε κανέναν να έρθει στην άκρη του Θεού, γιατί πραγματικά εκεί είναι, ήταν Πέμπτη, 1η Μαίου, δηλαδή πολύ δύσκολη ημερομηνία. Το κάναμε για εμάς κυρίως και δεν είχε νόημα να νιώσει ο άλλος ότι πρέπει να πιεστεί και να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ειδικά την βάφτιση εγώ την έχω στο μυαλό μου σαν κάτι πολύ ιερό και πολύ στενό!»

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι το «μυστικό» της βάφτισης αποκάλυψε ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος την ημέρα εκείνη «ανέβασε» μια φωτογραφία μίας εκκλησίας, με την λεζάντα «τέρμα Θεού», ενώ μία follower του του ευχήθηκε «πάντα άξιος»!

Αυτή η follower όπως είπε η παρουσιάστρια δεν ήταν άλλη από τη μαμά της κολλητής της: «Ο Παύλος ανέβασε μια φωτογραφία με το σταυρό μιας εκκλησίας και έγραψε “τέρμα Θεού”. Tίποτα άλλο! Μπαίνει μέσα η μαμά της κολλητής μου η οποία πρόσφατα έκανε Instagram και είναι πολύ περήφανη και του γράφει “Πάντα άξιος Παύλο μου”. Ε αυτό ήταν!»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο