​Στο Πρωινό επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ερχομό του δεύτερου γιού του και μοιράστηκε τα πρώτα συναισθήματα με τους τηλεθεατές της εκπομπής.

«Στο δεύτερο παιδί τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γιατί έχεις το πρώτο παιδί στο σπίτι και είναι τόσο μεγάλη η αγάπη για το πρώτο παιδί… δηλαδή τώρα στην ερώτηση “τι αγαπάς πιο πολύ;” Σαφώς τον Γιάννη, το καινούργιο μέλος δεν το έχεις συνηθίσει…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Η αγωνία της Φαίης τώρα που είναι στο μαιευτήριο είναι αυτή. Αφού χτες μου στέλνει ένα μήνυμα το βράδυ… -εγώ της έστειλα μια φωτογραφία του Γιάννη για καληνύχτα και εκείνη μου έστειλε μια φωτογραφία του Δημητράκη- και μου λέει: “Δεν αντέχω άλλο, θα πάρω ένα ταξί για μία ώρα να ‘ρθω να αγκαλιάσω τον Γιάννη και θα ξαναγυρίσω στο μαιευτήριο”».

Ο παρουσιαστής που ήταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά κατά τη διάρκεια του τοκετού, περιέγραψε: «Κατά τη διάρκεια του τοκετού και στον οποίο μπήκα πάλι μέσα κι έκοψα τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη, είναι ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, ακριβώς η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα».

Ακόμη είπε: «Επειδή κάποιοι βλάκες λένε ότι δεν πρέπει οι άντρες να μπούνε μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού γιατί λένε ότι αν βλέπεις έτσι τη γυναίκα σου ξενερώνεις σεξουαλικά, είναι τόσο ηλίθιο αυτό το πράγμα… όσοι δεν το έχετε βιώσει σας προτρέπω να το βιώσετε. Είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η στιγμή που ο άντρας υποκλίνεται στο μεγαλείο της γυναίκας, είναι η στιγμή που όσες φορές έχεις τσακωθεί με τη γυναίκα σου και θεωρείς ότι έχεις δίκιο… λες έχει προικίσει η φύση αυτόν τον άνθρωπο με τέτοια δύναμη να σε διαιωνίσει… εκεί υποκλίνεσαι, κάνεις πίσω και λες ο δυνατός της ζωής είναι η γυναίκα…»

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Αυτός είναι πάρα πολύ ήσυχος. Δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη στις πρώτες ώρες της ζωής τους».