Για το «Τhe Voice» και την Ήβη Αδάμου μίλησε ο Μιχάλης Stavento σε συνέντευξή του ενώ αποκάλυψε ότι «τρελάθηκε» όταν του έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο talent show!

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό με την τηλεόραση και τις συνεντεύξεις. Δεν το σνόμπαρα. Δεν ήθελα, όμως, να μάθουν εμένα οι άνθρωποι, αλλά τα τραγούδια μου. Είμαι εικονολήπτης – μουσικοσυνθέτης, άρα γιατί να μιλάω για μένα; Όταν μου έγινε η πρόταση για το The Voice, ένιωθα ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου. Σκεφτόμουν “από πού κι ως πού;”. Έλεγα στον εαυτό μου “Αδερφέ, εμένα πού με ξέρουν; Και άμα γυρίσουμε και οι τέσσερις coaches, γιατί να επιλέξουν εμένα; Αφού κι εγώ τον Ρέμο και τη Βανδή θα επέλεγα, που είναι πιο γνωστοί”. Το φοβόμουν όλο αυτό. Δεν είχα πάει ποτέ σε εκπομπή, δεν ήξερα τι γίνεται με τις κάμερες. Στο τέλος είπα “Μιχαλιό, πάμε και βλέπουμε. Μπορεί και να μην τα καταφέρουμε”.Τώρα, πλέον, νιώθω ότι το έκανα καλά. Αγχώνομαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει και αντιδρώ περίεργα. Το άγχος με καταβάλλει και νιώθω ότι επιβαρύνω την ψυχή μου» ομολογεί.

Mixalis-Stavento-10.jpg

Αν και το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη καθώς εκεί… εμπνέεται καταφέρνει και κρατά ζωντανή τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου η οποία βρίσκεται στην Αθήνα.

«Και εγώ και η Ήβη ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε το χώρο και το χρόνο μας. Δεν περιμένω από κάποιον να μου γράψει τραγούδια για να επιβιώσω. Καταλαβαίνει ότι η έμπνευσή μου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Όποτε μπορεί, ανεβαίνει εκείνη και όποτε μπορώ, κατεβαίνω εγώ».

Ο Μιχάλης δεν υπήρξε ποτέ ο άντρας που λέει «για πάντα». «Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα με καθησύχαζε ως άντρα, δεν το θέλω. Νιώθω ότι πρέπει να προσπαθώ συνεχώς για όλα. Δεν μου αρέσει να βαλτώνω. Με την Ήβη σχεδιάζουμε πράγματα για το μέλλον, όπως κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί πλέον ένα χρόνο και κάτι. Και είναι πολύ οργανωτική. Ωριμότερη από μένα, σχεδόν σε όλα. Έχει μπει από μικρή στη μουσική, 16 ετών, και αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα. Γνωρίζω πολύ καλά και τους γονείς της, καθώς όταν ήταν 17 κάναμε μαζί περιοδεία. Με συμβουλεύονταν από τότε και με εμπιστεύονταν οι γονείς της. Την αγάπησα ως παιδί την Ήβη και αργότερα αυτό εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Σε γενικές γραμμές είμαι πιο εύπιστος, ενώ οι γυναίκες είναι πιο υποψιασμένες» λέει