​Για τις φήμες που θέλουν τον ίδιο και την Ράνια Κωστάκη ένα βήμα πριν την κριτική επιτροπή του «Just The 2 Of Us», μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη, μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Μέσω της εκπομπής «Πρωινό Μou», επιβεβαιώθηκε πως αύριο, Τετάρτη, ο σκηνοθέτης θα κάνει την τελευταία του κριτική στο show, καθώς, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, αποχωρεί λόγω των γυρισμάτων της νέας του σειράς.

«Ράνια Κωστάκη δεν παίζει», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την Τζένη Μπαλατσινού να συμπληρώνει πως επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της και τους είπε ότι έκαναν πλάκα στο ραδιόφωνο όταν είπε πως θα την δούμε ξανά στο «Just» αλλά από άλλη θέση.

Όσο για τον ίδιο;
Ο παρουσιαστής απέφυγε να απαντήσει αν θα τον δούμε στην καρέκλα του κριτή, ωστόσο, από τα λεγόμενα των συνεργατών του μάλλον… δεν θα τον δούμε, ενώ, λίγο αργότερα, άρχισαν όλοι να προτείνουν άτομα, κυρίως τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων η Πέγκυ Ζήνα και η Άντζελα Δημητρίου. Σημειωτέον ότι πληροφορίες ήθελαν τις εν λόγω τραγουδίστριες σε συζητήσεις με το κανάλι πριν αρχίσει το «Just», ωστόσο, δεν τελεσφόρησαν.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για τον νέο κριτή του «Just The 2 Of Us»