​Τη στήριξή τους στα «πυρά» που δέχτηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πέτρο Κωστόπουλο προσέφεραν οι κριτές του «Your Face Sounds Familiar» στον ηθοποιό.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr, Αλέξανδρος Ρήγας και Τάκης Ζαχαράτος, κάρφωσαν με τα λεγόμενά τους τα δυο πρωινά.

Αυτά άκουσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος είπε μέσα από την εκπομπή του:

«Ο Τάκης Ζαχαράτος, δεν κατάλαβα γιατί μετά από 3-4 βδομάδες που εγώ και ο Λιάγκας είπαμε για τον Λευτέρη Ελευθερίου, το σχολίασε. Εμείς δεν κάναμε κανένα σχόλιο για την παρουσία του Λευτέρη Ελευθερίου. Είμαστε θαυμαστές του. Απλά είχαμε πει ότι είχε γίνει μαϊντανός και δεν χρειαζόταν με τέτοιο ταλέντο να εμφανίζεται σε 5-6 εκπομπές μέσα σε μια εβδομάδα. Τακούλη μου το καταλαβαίνουμε το ταλέντο του. Γι΄αυτό άλλωστε και για σένα, τόσα χρόνια λέμε μόνο καλά λόγια. Γιατί έχεις ταλέντο!»

Στη συνέχεια, από το πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει θέση (μιας και ήταν στο μαιευτήριο για τη γέννα της Φαίης Σκορδά), πήραν όμως οι συνεργάτες του, με τη Σάσα Σταμάτη ν΄αναρωτιέται:

«Ποιοι είναι οι κομπλεξικοί; Δεν είπε κανείς ότι είναι ατάλαντος και κακός άνθρωπος ο Ελευθερίου! Ίσα ίσα που από τότε που ειπώθηκε πως είναι μαϊντανός ελάττωσε τις εμφανίσεις του και χθες έκανε καλό comeback», και τους υπόλοιπους να συμπληρώνουν πως «είναι υπερβολικό γιατί κανείς δεν τον έχει βρίσει!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.