​Στο πλευρό του Λευτέρη Ελευθερίου, που σε πρόσφατη συνέντευξή του άνοιξε μέτωπο κατά των πρωινών εκπομπών, τάχθηκαν οι κριτές του «Your Face Sounds Familiar»!

«Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποια πόστα στην τηλεόραση και αλλού που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τον "μαϊντανό" από το αστέρι. Κάποιος γεννιέται "μαϊντανός" και κάποιος γεννιέται αστέρι», είπε στον ηθοποιό ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας του είπε να μην ακούει όσα λέγονται και να παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Θυμίζουμε πως ο Λευτέρης Ελευθερίου, αναφερόμενος στους Γιώργο Λιάγκα και Πέτρο Κωστόπουλο, δήλωσε μεταξύ άλλων: «δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό που βγάζουν και οι δυο τους απέναντί μου. Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν, μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να ��ραγουδήσω και γενικότερα να φέρω μια κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι ότι γι’ αυτού του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίχνουν στα τάρταρα».

Δείτε στο βίντεο τι είπαν Ρήγας και Ζαχαράτος στον Ελευθερίου