​Η νίκη της Conchita Wurst και η 20η θέση της Ελλάδας στην Eurovision μονοπώλησαν τις δηλώσεις των παικτών του «Your Face Sounds Familiar» λίγο πριν το live!

«Το τραγούδι και η φωνή ήταν πάρα πολύ ωραία! Η εμφάνιση μου έβγαλε κάτι πολύ ανατριχιαστικό, ούτε σε θρίλερ δεν θα ένιωθα έτσι! Έχουμε χάσει τα όρια της αισθητικής, ήταν ακαλαίσθητο αυτό το πράγμα», είπε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η Σοφία Βόσσου, που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, προσθέτοντας πως η εμφάνιση των Freaky Fortune και του Riskykidd της άρεσε, αλλά το «Rise Up» όχι.

Την ίδια άποψη για την συμμετοχή της Αυστρίας έχει και ο Γιάννης Σαββιδάκης, λέγοντας πως η εικόνα της Conchita του προκαλεί απέχθεια.

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε πως δεν περίμενε ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε την 20η θέση, αφού τα σχόλια για την συμμετοχή μας ήταν άκρως θετικά, ενώ την στεναχώρια του για το αποτέλεσμα του «Rise Up» εξέφρασε και ο Άρης Πλασκασοβίτης, που διερωτήθηκε «μας μισεί όλη η Ευρώπη δηλαδή;».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των παικτών του «Your Face Sounds Familiar» για την Eurovision