​Με σαφή αναφορά στην πρωταπριλιάτικη φάρσα του star.gr, η οποία ήθελε τον Μιχάλη Κουινέλη και την Αρετή Κοσμίδου να είναι ξαδέρφια, έγραψε ο coach του «The Voice» το μήνυμά του μετά το τέλος του talent show!

«Συγχαρητήρια στην Μαρία Έλενα που σήκωσε την κουπα και στην Δέσποινα που τα κατάφερε. Επίσης στους συνοδοιπόρους coaches Αντώνη και Μελίνα τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, πέρασαμε τέλεια ρε φίλε!», αναφέρει ο Μιχάλης στη σελίδα του στο Facebook.

Ευχαριστώντας τον κόσμο που ψήφισε και τον Δήμο Αναστασιάδη που ήταν βοηθός του, ο coach αναφέρει ένα ένα τα ονόματα των παικτών που μπήκαν στην ομάδα του, ευχαριστώντας κι αυτούς.

Τέλος, για την Αρετή Κοσμίδου, με την οποία έφτασε στον τελικό, ο Μιχάλης αναφέρεται στο πρωταπριλιάτικο αστείο του star.gr και γράφει: «Αρετούλα μου, μπορεί να μην είμασταν ξαδέρφια, αλλά μετά από το voice και όλα αυτά που περάσαμε είσαι πλέον η μικρή μου καλλιτεχνική αδερφή και θα είσαι πάντα υπό την προστασία μου!».

«Αλάνια να ‘μαστε πάντα καλά, καλή αντάμωση, μακριά από τα κακώς κείμενα και να χαιρόμαστε και να αγαπάμε τις μαμάδες μας», καταλήγει ο coach του «The Voice».