Σε περίπου τρεις ώρες από τώρα θα μάθουμε τον νικητή της 59ης Eurovision, καθώς είναι σε εξέλιξη ο τελικός της φετινής διοργάνωσης, στο «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης!

Η Ελλάδα, με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd να τραγουδούν το «Rise Up», θα εμφανιστεί 10η κατά σειρά, ενώ τα προγνωστικά, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, την θέλουν να καταλαμβάνει την 9η θέση της κατάταξης.

Ο τελικός της φετινής διοργάνωσης άρχισε με ένα show στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι σημαίες όλων των χωρών που παίρνουν μέρος, ενώ ακολούθησε η «παρέλαση» των τραγουδιστών από τις 26 χώρες που διαγωνίζονται στον τελικό.

Οι χώρες θα ανέβουν στη σκηνή ως εξής:

1. Ουκρανία
2. Λευκορωσία
3. Αζερμπαϊτζάν
4. Ισλανδία
5. Νορβηγία
6. Ρουμανία
7. Αρμενία
8. Μαυροβούνιο
9. Πολωνία
10. Ελλάδα
11. Αυστρία
12. Γερμανία
13. Σουηδία
14. Γαλλία
15. Ρωσία
16. Ιταλία
17. Σλοβενία
18. Φινλανδί��
19. Ισπανία
20. Ελβετία
21. Ουγγαρία
22. Μάλτα
23. Δανία
24. Ολλανδία
25. Σαν Μαρίνο
26. Ηνωμένο Βασίλειο

Mετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών θα αρχίσουν οι εκπλήξεις: οι διοργανωτές θα μας «ταξιδέψουν» στην Eurovision του 2075 και στο μουσείο για τον διαγωνισμό που υπάρχει στη Δανία, ενώ στη σκηνή θα ανέβει και η περσινή νικήτρια, Emmelie De Forest, που θα ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι, με τίτλο το… σλόγκαν της φετινής διοργάνωσης, «Join Us»!

Η απονομή των βαθμών από τις 37 χώρες που συμμετείχαν φέτος, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα αρχίσει από το Αζερμπαϊτζάν και θα ολοκληρωθεί με την Σλοβενία, ενώ η Ελλάδα θα ανακοινώσει την βαθμολογία της 2η κατά σειρά.

Ο νικητής της 59ης Eurovision θα γίνει γνωστός γύρω στις 01:15...

«Rise Up» Freaky Fortune και Riskykidd! Kαλή επιτυχία Ελλάδα!