​Με ένα μήνυμά της στο Facebook σχολίασε η Δέσποινα Βανδή το «ταξίδι» της στο «The Voice», που ολοκληρώθηκε με την ίδια να… νικά, αφού η Μαρία – Έλενα Κυριάκου που κέρδισε ήταν μέλος της ομάδας της!

«Δε ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω να μιλάω! Θέλω καταρχήν να σας πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που στηρίξατε χθες βράδυ με τη ψήφο σας το κορίτσι μου τη Μαρία Ελενα και σήκωσε την "κούπα" όπως συνήθιζαν να αποκαλούν το βραβείο του The Voice ο Μιχάλης, ο Αντώνης κι η Μελίνα χαριτωμένα!», έγραψε η τραγουδίστρια.

Και η Δέσποινα συνέχισε: «άξια επίσης και η Αρετούλα μας από την Αλεξανδρούπολη! Χάρηκα πολύ που φτάσαμε στον τελικό με τόσο αξιόλογες φωνές και χάρηκα φυσικά περισσότερο που διακρίθηκε η Μαρία Έλενα γιατί σε όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών ανακάλυπτα σε αυτήν πως η δυναμική και η ανεπιτήδευτη τεχνική της φωνής της δεν είχαν όρια! Προσπαθησα να βρω τραγούδια που όλο αυτό θα μπορούσε να αναδειχτεί! Τελικά, μάλλον κάτι έκανα σωστά και αυτό έφτανε κάθε φορά και σε σας!».

«Πέρα πια από τον ��ίτλο και τα βραβεία έρχεται η επόμενη μέρα! Αυτή είναι πιο σημαντική! Θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά που μας συστήθηκαν μέσα από το παιγνίδι θα έχουν τις ευκαιρίες τους να προχωρήσουν παρακάτω! Αυτό χρειάζεται μυαλό και τύχη! Το ταλέντο είναι δεδομένο! Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια και κατέληξε: «κλείνοντας να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας αγκαλιάσατε με τόση αγάπη και προσωπικά που μου δώσατε την δυνατότητα να σας...ξανασυστηθώ μετά από 20 χρόνια!».