Τη νίκη της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στο «Voice» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την περηφάνια της για την 29χρονη παίκτρια που ανήκε στο team της:

«Για μένα η Μαρία Έλενα είναι μια συγκλονιστική τραγουδίστρια. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, και κάθε φορά που περνάγαμε τα στάδια των battles και των lives, έβλεπα πως ο,τι και να της δώσεις μπορεί να το πει το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα, από μια μεγάλη ερμηνεύτρια. Για μένα αυτό ήταν συγκινητικό!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως «πραγματικά θεωρώ ότι της άξιζε όλο αυτό που της συνέβη, γιατί και η ίδια αγωνίστηκε πολύ και το πάλεψε. Θυσίασε πράγματα όλους αυτούς τους μήνες, ακούγοντας την καρδιά και το όνειρό της».

Τέλος, δεν έκρυψε και την αγανάκτησή της για όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τις ψήφους των Κυπρίων:«Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα Κύπρου και είναι άδικο να το λέμε αυτό. Αποδείχτηκε και στον ημιτελικό. Η Μαρία Έλενα πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό. Πήρε το 80% της ψηφοφορίας, και αυτό δεν είναι μόνο η Κύπρος. Είναι τόσο άδικο να διαχωριζόμαστε σε ένα μουσικό παιχνίδι! Τρελαίνομαι! Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά έπρεπε να μπούμε σε δυο στρατόπεδα και να λέμε η Κύπρος και η Ελλάδα. Είμαστε αδέρφια! Τι λέμε τώρα… θα τρελαθώ!»

Παράλληλα, είπε πως «είτε κέρδιζε είτε όχι η Μαρία Έλενα για μένα το Voice ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, και έζησα έντονες συγκινήσεις χαράς, και λύπης όταν αναγκαζόμουν να επιλέξω ανάμεσα σε δυο. Αλλά τελικά νομίζω ότι άξιζε!»

Όσο για το αν θα τη δούμε στο επόμενο «Voice»; «Θα τα πούμε…!» ήταν η λακωνική της απάντηση.

Της Χριστίνας Βεργιώτη