Τα καρφιά του για το ξένο τραγούδι στο «Voice» το οποίο επικράτησε του ελληνικού, πέταξε ο Αντώνης Ρέμος λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος!

IMG_2346.JPG
Ο τραγουδιστής και coach του show, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Μαρία-Έλενα Κυριάκου, είπε όλο νόημα: «Ο κόσμος αυτό επέλεξε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στη Μαρία Έλενα αλλά και στον Γάλλο μελλοντολόγο που κατάλαβε ότι αυτή θα είναι νικήτρια! Όντως κέρδισε μια πάρα μα πάρα πολύ καλή φωνή και δεν είχε να κάνει ούτε με το ελληνικό τραγούδι, ούτε με το ότι κάποιοι θέλησαν να πούνε ότι εγώ καπηλεύτηκα το ελληνικό τραγούδι ή όχι. Αποδείχτηκε τελικά ότι με το ξένο τραγούδι κερδίζεις το Voice. Άρα τι να λέμε; Ζήτω το ξένο τραγούδι, αλλά με μια φωνή ελληνική, κυπριακή. Γιατί για να κερδίσει το Voice, σημαίνει ότι την ψήφισε και όλη η Ελλάδα, όχι μόνο η Κύπρος!»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον καυγά που είχε με τον Μιχάλη Κουινέλη on air, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, λέγοντας πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα που απλά… ξέφυγε λιγάκι:
«Με τον Μιχάλη Κουινέλη δεν είχαμε διαφωνία. Ήταν απλά μέσα στο πλαίσιο της πλάκας που κάνουμε και έτσι πολλές φορές μπορεί να ξεφεύγουμε παραπάνω, αλλά έχουμε μια οικειότητα μεταξύ μας που σίγουρα δεν είναι θέμα παρεξήγησης. Εγώ τον αγαπώ. Δεν πιστεύω ότι ενοχλήθηκε ο Μιχάλης. Είναι όλα στα πλαίσια της φιλίας και της αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «πολλά από τα παιδιά που ήταν μαζί μου στο Voice θα συμμετέχουν σε δικές μου συναυλίες αλλά και σε συναυλίες των υπόλοιπων coach».

Όσο για το αν θα τον δούμε στο «Voice 2»; «Θα δούμε αν θα το ξανακάνω. Είναι νωρίς να αποφασίσω ακόμα. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έκανα πάλι με χίλια». Μάλιστα δεν έκρυψε πως τώρα που το «Voice» τελείωσε, «θα μου λείψουν μετά από μια βδομάδα τα παιδιά όλης της παραγωγής, οι coaches, οι μουσικοί, οι παίκτες».

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη μουσική συνάντηση on stage, με το Στέφανο Κορκολή: «Είμαι συγκινημένος που ο Στέφανος Κορκολής ήταν κοντά μου. Ένιωσα πολύ μεγάλη συγκίνηση γιατί γύρισα πάρα πολλά χρόνια πίσω!»

Τέλος, έδωσε και μια συμβουλή στους παίκτες του «Voice»: «Τώρα που έσβησαν τα φώτα του Voice, άναψαν αυτά της ζωής και της καριέρας τους. Ας είναι πολύ προσεχτικοί στις επιλογές τους. Να τους φωτίσει ο Θεός και ο καθένας να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται».

Της Χριστίνας Βεργιώτη