«Απόψε θα φύγω με την κούπα» είπε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στον τελικό του «Voice» και τα κατάφερε!

Η 29χρονη καθηγήτρια φιλολογίας από την Κύπρο, ανακηρύχτηκε «η φωνή της Ελλάδας», και όπως μας είπε είχε προαίσθημα ότι θα νικήσει!

IMG_2349.JPG
Μιλώντας στο star.gr λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαρία Έλενα δεν έκρυψε πως «το ένιωσα ότι θα είμαι η νικήτρια. Συνήθως είμαι λίγο αρνητική σε αυτά, αλλά απόψε ήμουν πάρα πολύ θετική. Είχα τρακ το οποίο χρειάζεται για να είσαι σε εγρήγορση και να μην κάνεις λάθος, αλλά βγήκα χωρίς άγχος. Ήμουν πολύ διαφορετική από άλλες εμφανίσεις».

Μάλιστα δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε στο «Voice»: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη. Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο! Δεν πιστεύω ότι είμαι η φωνή της Ελλάδας. Είμαι η φωνή της Ελλάδας τη δεδομένη στιγμή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέρασαν πάρα πολύ καλές φωνές! Φωνάρες! Και θεωρώ ότι μπορούσαν να βρίσκονται στη θέση που είμαι κι εγώ. Απλά υπήρξε ένα κοινό το οποίο ήθελε εμένα, και το ευχαριστώ πάρα πολύ».

IMG_2348.JPG
Ποια ήταν τα πρώτα λόγια όμως της coach της, μετά τη νίκη;

«Η Δέσποινα Βανδή μου είπε “μπράβο σου. Αυτή η κούπα είναι για τα παιδιά σου”! Αυτό μου είπε και ήταν δακρυσμένη».

Τέλος, ως χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών που κυνήγησε το όνειρό της και τα κατάφερε, η Mαρία Έλενα Κυριάκου έστειλε το δικό της μήνυμα, σε όλες τις γυναίκες και μητέρες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση ή κατάσταση: «Θέλω να καλέσω όλες τις γυναίκες, μητέρες οι οποίες κάθονται εκεί στον καναπέ και δεν πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Τις καλώ να το κάνουνε. Θα βρουν πόλλές δυσκολίες αλλά ποτέ να μην τα παρατήσουν. Ο Θεός πάντοτε μας δίνει κάποια πράγματα, και εμείς έχουμε υποχρέωση να τα καλλιεργούμε. Πιστεύω ότι αυτό ήταν το θέλημα του θεού. Ευχαριστώ τον θεό πάνω απ΄όλα, και έπειτα το κοινό που με υποστήριξε!»

Της Χριστίνας Βεργιώτη