​Έτοιμοι για τον τελικό του Σαββάτου (22:00) είναι οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, που το μεσημέρι της Παρασκευής ανέβηκαν ακόμα μία φορά στη σκηνή του «Β&W Hallerne», μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, για την πρόβα τζενεράλε!

Το «Rise Up», με το κέφι της ελληνικής αποστολής και τα θεαματικά κόλπα στο τραμπολίνο, ετοιμάζεται να «μαγέψει» για ακόμα μία φορά το κοινό και τις κριτικές επιτροπές. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ελλάδα θα ανέβει στη σκηνή του τελικού 10η κατά σειρά.

simaies.jpg

O τελικός της 59ης Eurovision θα αρχίσει με… σημαίες, ενώ οι παρουσιαστές Lise Rønne, Nikolaj Koppel και Pilou Asbæk θα μας καλωσορίσουν και θα ακολουθήσει η παρουσίαση των 26 διαγωνιζομένων, οι οποίοι θα περπατήσουν στη σκηνή! Πριν αρχίσει το διαγωνιστικό μέρος, θα ακούσουμε ακόμα και… κινέζικα, καθώς η Eurovision, μπορεί να είναι ευρωπα��κός διαγωνισμός, αλλά μεταδίδεται σε 45 χώρες και την παρακολουθούν πάνω από 180 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Μετά την εμφάνιση όλων των διαγωνιζομένων, το «μενού» έχει εκπλήξεις, μία εκ των οποίων είναι η Eurovision του… 2075! Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακήρυξη του νικητή θα αρχίσει με το άνοιγμα των τηλεφωνικών γραμμών για το televoting, ενώ θα ακολουθήσει το «ταξίδι» σε όλες τις χώρες που πήραν μέρος στον φετινό διαγωνισμό για την ανακοίνωση των βαθμών.

ΔΕΙΤΕ τους αντιπάλους μας στον τελικό, με την σειρά που θα εμφανιστούν:

1. Ουκρανία

oukrania.jpg

2. Λευκορωσία

leukorosiA.jpg

3. Αζερμπαϊτζάν

azermpaitzan.jpg

4. Ισλανδία

islandia.jpg

5. Νορβηγία

norvigia.jpg

6. Ρουμανία

roumania.jpg

7. Αρμενία

armenia.jpg

8. Μαυροβούνιο

maurovounio.jpg

9. Πολωνία

polonia.jpg

10. Ελλάδα

ellada.jpg

11. Αυστρία

austria.jpg

12. Γερμανία

germania.jpg

13. Σουηδία

souidia.jpg

14. Γαλλία

gallia.jpg

15. Ρωσία

rosia.jpg

16. Ιταλία

italia.jpg

17. Σλοβενία

slovenia.jpg

18. Φινλανδία

finlandia.jpg

19. Ισπανία

ispania.jpg

20. Ελβετία

elvetia.jpg

21. Ουγγαρία

ouggaria.jpg

22. Μάλτα

malta.jpg

23. Δανία

dania.jpg

24. Ολλανδία

ollandia.jpg

25. Σαν Μαρίνο

sanmarino.jpg

26. Ηνωμένο Βασίλειο

UK.jpg